Ντε Γιόνγκ: «Ούτε αρνήθηκα το χειρουργείο, ούτε παίρνω 37 εκατομμύρια»!

Ο Φρένκι Ντε Γιόνγκ ξεκαθάρισε ορισμένα πράγματα ενόψει της επιστροφής του στη δράση με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Ντε Γιόνγκ: «Ούτε αρνήθηκα το χειρουργείο, ούτε παίρνω 37 εκατομμύρια»!

Τη φημολογία σχετικά τόσο με την αποθεραπεία του, όσο και με τον μισθό που λαμβάνει από την Μπαρτσελόνα διέψευσε κατηγορηματικά ο Φρένκι Ντε Γιόνγκ.

Ο Ολλανδός μέσος έχει μπει στην τελική ευθεία της αποθεραπείας του και ανυπομονεί να επιστρέψει στη δράση για τους «μπλαουγκράνα» και στο πλαίσιο αυτό παραχώρησε συνέντευξη στο «Barca One».

Αναφερόμενος στον τραυματισμό του, ο Ντε Γιόνγκ ξεκαθάρισε: «Ήταν μια πολύ δύσκολη διαδικασία γιατί το πάθος μου είναι το ποδόσφαιρο και όταν δεν μπορείς να παίξεις και χάνεις σημαντικά παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, είναι πολύ δύσκολο.

Επιπλέον, ο κόσμος μιλάει πολύ για το αν έπρεπε να χειρουργηθώ, ότι ο σύλλογος το ήθελε και εγώ δεν το έκανα. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Συμφωνήσαμε με τους γιατρούς ότι η μη χειρουργική θεραπεία ήταν η καλύτερη επιλογή».

Σχετικά με την αμοιβή του, ο 27χρονος διεθνής είπε: «Λένε ότι παίρνω μισθό 37 εκατ. ευρώ και είναι ψέμα! Είναι πολύ, πολύ μακριά από αυτό. Καταλαβαίνω από πού προέρχονται αυτά τα πράγματα, αλλά δεν είναι αλήθεια. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος είναι απογοητευμένος γιατί δεν είχε όλες τις πληροφορίες, γιατί έμεινα σιωπηλός».

Σε ό,τι έχει να κάνει με την επικείμενη επιστροφή του ο Ντε Γιόνγκ τόνισε: «Ανακτώ την αυτοπεποίθηση για να επιστρέψω δυνατός, να μπω σε μονομαχίες, δεν αργώ να επιστρέψω. Βλέπω ότι η ομάδα πάει καλά, με ενέργεια και πολύ ποιότητα. Παίξαμε καλά, υπάρχει καλή ατμόσφαιρα και θέλω πολύ να είμαι μέρος αυτού».