Η εμφάνιση της Ανόρθωσης είχε και θετικά αλλά και αδυναμίες για μια ακόμα φορά

Όταν μια ομάδα χάνει με 2-0 και καταφέρνει να φέρει το παιχνίδι στα ίσα ασφαλώς και όλοι θα πρέπει να είναι ικανοποιημένοι, όχι όμως στην Ανόρθωση καθώς οι παίκτες πάλεψαν για να κάνουν την ολική ανατροπή όπως και ο προπονητής της ομάδας.

Η εμφάνιση της Ανόρθωσης είχε και θετικά αλλά και αδυναμίες για μια ακόμα φορά

Η Ανόρθωση στο Δασάκι είχε δυο πρόσωπα. Μέτρια μέχρι και το 55 -60 λεπτό και από εκείνο το χρονικό σημείο μια άλλη ομάδα που διψούσε στο γήπεδο και δεν ήθελε να χάσει τους βαθμούς με τίποτε.

Η άρνηση από τους παίκτες να δεχθούν την ήττα είναι ασφαλώς η απόδοση των τελευταίων 30 λεπτών, είναι η θετική εικόνα που πρέπει να κρατήσουν στην Μεγάλη Κυρία από την άλλη αυτό που πρέπει να βελτιώσουν είναι η εικόνα που έβγαζε η ομάδα μέχρι περίπου το 60ο λεπτό.

Μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει η Ανόρθωση αλλά το ότι προσπάθησε μέχρι και το τέλος να πάρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς. Τα 7 τέρματα που έχει δεχθεί όμως η Μεγάλη Κυρία δείχνει πως έχει μια αδυναμία σε εκείνη την γραμμή και εκεί είναι που πρέπει να δουλέψει για να γίνει ακομα καλύτερη στην συνέχεια.

Πηγή: shootandgoal.com