Οκκάς: «Τα παιδιά ήταν συγκλονιστικά»

Ικανοποιημένος έμεινε ο προπονητής της Ανόρθωσης, Γιάννης Οκκάς, από την εμφάνιση των παικτών του στο 2-2 κόντρα στον Εθνικό Άχνας.

Οκκάς: «Τα παιδιά ήταν συγκλονιστικά»

Ο προπονητής της Ανόρθωσης, Γιάννης Οκκάς, σε δηλώσεις του μετά το 2-2 της ομάδας του κόντρα στον Εθνικό Άχνας για την 5η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος, τόνισε:

«Από την προσπάθεια του β’ ημιχρόνου είμαι ικανοποιημένος. Στο α’ μέρος κάναμε προσπάθεια αλλά δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ, θέλω να τα δω ξανά για να μην αδικήσω κάποιο. Δείξαμε αντίδραση κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος από τον βαθμό. Αν προσέχαμε λίγο τον διαχείριση του αγώνα μπορούσαμε να νικήσουμε.

Ήρθαμε να παίξουμε με έναν αντίπαλο ο οποίος απέναντι στις μεγάλες ομάδες τα πάει περίφημα. Ξέραμε τις δυσκολίες. Η ομάδα μου έλεγξε το παιχνίδι στο μεγαλύτερο διάστημα. Δυστυχώς μείναμε πίσω με δύο γκολ. Ειδικά το δεύτερο μας έβγαλε μια απογοήτευση γιατί μπήκα ε στο ημίχρονο μετά το 1-0 για να βγούμε για να δώσουμε το κάτι παραπάνω.

Το δώσαμε αλλά ήρθε το γκολ αυτό από μια στατική φάση. Βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα και εδώ θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Τα παιδιά ήταν συγκλονιστικά, φέραμε το παιχνίδι στα ίσα και θα μπορούσαμε να φεύγαμε με μια μεγάλη ανατροπή. Μένω στην προσπάθεια των παιδιών και στην στήριξη του κόσμου. Δεν μας αφήνει ευχαριστημένους η ισοπαλία αλλά θα χτίσουμε σε αυτό για να έρθουν καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την αντίδραση και στον κόσμο για την ώθηση».

ΠΗΓΗ: shootandgoal