Η δίκη του Μπεν Γεντέρ, το αλκοόλ και οι αποκαλύψεις

Ο Γουισάμ Μπεν Γεντέρ παραδέχτηκε ότι είναι εθισμένος στο αλκοόλ στη δίκη του για καταγγελίες σεξουαλικής επίθεσης. Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον Γάλλο επιθετικό που δεν προφυλακίστηκε. 

Η δίκη του Μπεν Γεντέρ, το αλκοόλ και οι αποκαλύψεις

Συνεχίζεται στη Γαλλία η δίκη του Γουισάμ Μπεν Γεντέρ για τις σε βάρος του καταγγελίες περί σεξουαλικής επίθεσης και απόπειρας βιασμού από δύο γυναίκες. Είναι το δεύτερο περιστατικό για το οποίο δικάζεται ο πρώην άσος της Μονακό και κατά τη διάρκεια της δίκης παραδέχτηκε ότι είναι εθισμένος στο αλκοόλ και κάνει προσπάθεια απεξάρτησης.

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις για το περιεχόμενο των καταγγελιών της μίας κοπέλας, ηλικίας 19 ετών, όπως τις ανέφερε στη δίκη ο εισαγγελέας. Ισχυρίζεται πως το επίμαχο βράδυ, ο Μπεν Γεντέρ την κάλεσε να μπει στο αυτοκίνητό του μαζί με έναν φίλο της και κατόπιν διέταξε τον άλλο άνδρα να βγει από το όχημα έχοντας φτάσει σε ένα άδειο και υπόγειο πάρκινγκ.

«Τότε ήταν που έβαλες το χέρι σου ανάμεσα στης μηρούς της και προσπάθησες να την φιλήσεις. Η νεαρή κοπέλα είπε ότι δεν ενδιαφέρεται και εσύ δεν την άφησες να φύγει. Προσπάθησες να αυνανιστείς μπροστά της αλλά δεν ήρθε διέγερση», ήταν μερικά από τα λόγια του εισαγγελέα κατά τη διάρκεια της δίκης, με το ρεπορτάζ του "RMC" να αναφέρει πως -βάσει μαρτυριών- η κοπέλα βρήκε τρόπο να βγει από το αμάξι του Μπεν Γεντέρ και να κατόπιν να ξεφύγει.

Ο Μπεν Γεντέρ δεν προφυλακίστηκε, αλλά παραμένει υπό αυστηρή δικαστική επίβλεψη μέχρι την ολοκλήρωση της δίκης του.