Μοντιέλ: Κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση

Στο στόχαστρο των Αρχών βρίσκεται ο Γκονσάλο Μοντιέλ για σεξουαλική κακοποίηση.

Μοντιέλ: Κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση

Το γκολ του Γκονσάλο Μοντιέλ στη «ρώσικη ρουλέτα» των πέναλτι στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ, ήταν αυτό που χάρισε το βαρύτιμο τρόπαιο στην Αργεντινή στον τελικό με αντίπαλο τη Γαλλία. Μόλις δύο χρόνια αργότερα, το όνομα του 27χρονου δεξιού μπακ επιστρέφει και πάλι στο προσκήνιο, αλλά αυτή τη φορά για άλλον λόγο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Marca», ο διεθνής ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο στόχαστρο των Αρχών για σεξουαλική κακοποίηση και δεν θα μπορέσει να επιστρέψει στην Σεβίλλη που αγωνίζεται μέχρι να δώσει κατάθεση την ερχόμενη Παρασκευή (20/9) ενώπιον του Δικαστή κατόπιν αιτήματος της εισαγγελίας της Αργεντινής.

Η συγκεκριμένη υπόθεση ερευνάται από το 2019, όταν η σύντροφός του τον είχε καταγγείλει για ασελγείς πράξεις μαζί με τουλάχιστον άλλα τρία άτομα, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να επιμένει στην «αθωότητά» του.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του «...κατά τη διαδικασία παρουσιάστηκαν οριστικά στοιχεία που καταδεικνύουν την έλλειψη σύνδεσης του Μοντιέλ με τα γεγονότα που του αποδίδονται. Η νέα αυτή διαδικασία θα παράσχει στοιχεία που θα επιβεβαιώσουν την αθωότητά του».