Μόττα: «Ανυπομονώ για την έναρξη του Champions League, 8-9 ομάδες μπορούν να το κερδίσουν»

Όσα δήλωσε ο Τιάγκο Μόττα εν όψει της πρεμιέρας της Γιουβέντους στο UEFA Champions League απέναντι στην Αϊντχόφεν.

Μόττα: «Ανυπομονώ για την έναρξη του Champions League, 8-9 ομάδες μπορούν να το κερδίσουν»

Η Γιουβέντους ξεκινάει την νέα της προσπάθεια στο UEFA Champiuons League, αρχίζοντας με την Αϊντχόφεν.

Ο νέος προπονητής της Βέκια Σινιόρα, Τιάγκο Μόττα αναφέρθηκε στον ενθουσιασμό που τον διακατέχει, αλλά και το ζητούμενο που είναι η νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Ανυπομονώ να πάρω μέρος σε αυτό το παιχνίδι και να βιώσω αυτά τα συναισθήματα. Θα είναι ένα ωραίο ματς μεταξύ δύο ομάδων που θέλουν να παίζουν ποδόσφαιρο. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη για εμάς και τον κόσμο μας.

Απέναντι στην Έμπολι κάναμε ένα καλό παιχνίδι αλλά δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Έχει κλείσει όμως αυτό το κεφάλαιο και είμαστε υπερήφανοι που βρισκόμαστε σε αυτή τη διοργάνωση, απέναντι σε μία κορυφαία ομάδα.

Κατόπιν, μίλησε και για τον Ντούσαν Βλάοβιτς, με αφορμή τις ευκαιρίες που δεν αξιοποίησε στο προηγούμενο ματς.

Ο Βλάχοβιτς τα πηγαίνει καλά, είναι σημαντικό να αποδέχεται την κριτική. Έχει ήδη σκοράρει φέτος και θα προσπαθήσει να πετύχει και άλλα γκολ.

Το σημαντικό είναι να διατηρήσει αυτό το πνεύμα και να προσπαθεί να βοηθάει την ομάδα. Το ότι δεν έχουμε δεχτεί γκολ στα πρώτα τέσσερα ματς του πρωταθλήματος έχει και εκείνος μερίδιο.

Το ποδόσφαιρο φέρνει ευθύνη σε όλους, οπότε θα πρέπει να αποδέχεται και εκείνος την κριτική και να συνεχίσει αυτό που κάνει.

Στην συνέχεια, ρωτήθηκε για την νέα μορφή του UEFA Champions League:

Μου άρεσε το προηγούμενο φορμάτ, όπως και αυτό. Θα αντιμετωπίσουμε διαφορετικές ομάδες, κάτι που είναι πολύ ενδιαφέρον.

Θέλουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν υψηλότερα στη βαθμολογία. Δεν έχω σκεφτεί ποιες ομάδες είναι φαβορί, όμως υπάρχουν οκτώ με εννέα ομάδες που μπορούν να κατακτήσουν το Champions League.