Πένθος στο αγγλικό ποδόσφαιρο, πέθανε ο Γκάρι Σο

Έφυγε από τη ζωή ο Γκάρι Σο, πρωταγωνιστής στην κατάκτηση του Κυπέλλου Πρωταθλητριών από την Άστον Βίλα το 1982. Ήταν 63 ετών. 

Πένθος στο αγγλικό ποδόσφαιρο, πέθανε ο Γκάρι Σο

Ο Γκάρι Σο δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή μετά το ατύχημα που είχε πριν από έξι μέρες, το σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι και την παραμονή του σε μονάδα εντατικής θεραπείας, σε τεχνητό κώμα.

Το πρωί της Δευτέρας (16/9) ο Σο κατέληξε και βύθισε στο πένθος την Άστον Βίλα και το αγγλικό ποδόσφαιρο. Ήταν 63 ετών.

Είχε πρωταγωνιστήσει στην κατάκτηση του Κυπέλλου Πρωταθλητριών με την Άστον Βίλα το 1982 και είχε πάρει τον τίτλο στην Αγγλία ένα χρόνο νωρίτερα. Θεωρείται ως ένας εκ των κορυφαίων επιθετικών στην ιστορία του συλλόγου με 79 γκολ σε 213 συμμετοχές, σε 16 χρόνια παρουσίας στην ομάδα του Μπέρμπιγχαμ.

«Η Άστον Βίλα είναι βαθιά σοκαρισμένη και βαθιά λυπημένη από το γεγονός ότι ο Γκάρι Σο, ένας από τους νικητές του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, έφυγε από τη ζωή. Ο Γκάρι ήταν ένας δικός μας άνθρωπος, ένας ταλαντούχος επιθετικός που χαροποίησε τους οπαδούς μας με τα γκολ του και βοήθησε την Άστον Βίλα τη δεκαετία του 1980. Οι ατομικές διακρίσεις με τη σειρά τους θα ακολουθούσαν για έναν ποδοσφαιριστή που πολλοί λάτρεψαν. Έφυγε από τη ζωή ήρεμος νωρίτερα σήμερα περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του» ήταν το μήνυμα της ομάδας του.