Με σούπερ Ελ Αραμπί, «τριάρα» το ΑΠΟΕΛ επί της Καρμιώτισσας

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί που πέτυχε δύο τέρματα, το ΑΠΟΕΛ πήρε το εκτός έδρας τρίποντο απέναντι στην Καρμιώτισσα με 0-3 για την τρίτη αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος.

Με σούπερ Ελ Αραμπί, «τριάρα» το ΑΠΟΕΛ επί της Καρμιώτισσας

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί που πέτυχε δύο τέρματα, το ΑΠΟΕΛ πήρε το εκτός έδρας τρίποντο απέναντι στην Καρμιώτισσα με 0-3 για την τρίτη αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος.

Καλύτερο το ΑΠΟΕΛ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είχε τις ευκαιρίες και τα τέρματα με την Καρμιώτισσα να προσπαθεί να μπει στο παιχνίδι επιθετικά και να πιέσει αλλά στη συνέχεια να έχει παθητικό ρόλο στο παιχνίδι.

Τα πρώτα δύο τέρματα του ΑΠΟΕΛ πέτυχε ο Ελ Αραμπί, στις καθυστερήσεις έκανε το 0-3 ο Σαρφό.

Ο αγώνας

Το παιχνίδι ξεκίνησε και με τις δύο ομάδες να βάζουν πίεση μπροστά, όμως έλειπε η τελική φάση μπροστά από τις δύο εστίες.

Ενδεικτικό είναι ότι η πρώτη πολύ καλή φάση ήρθε στο 21’ για το ΑΠΟΕΛ, με τον Δώνη να κάνει τη σέντρα από τα δεξιά και τον Ελ Αραμπί από να μην μπορεί να βάλει σωστά την προβολή και να μην βρίσκει καλά τη μπάλα.

Στο 28’ ο Δώνης με το κεφάλι γύρισε τη μπάλα στον Αμπάνια, αυτός έκανε απευθείας το σουτ αλλά έστειλε τη μπάλα πολύ έξω, για τη δεύτερη ευκαιρία του ΑΠΟΕΛ στον αγώνα.

Η Καρμιώτισσα απείλησε για πρώτη φορά στο 31’ αλλά το σουτ του Σμίλιανιτς έξω από την περιοχή έφυγε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο επόμενο λεπτό μετά από ωραία συνεργασία Σούσιτς και Μαρκίνιος, ο πρώτος μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ αλλά έστειλε τη μπάλα έξω.

Το ΑΠΟΕΛ απείλησε ξανά στο 45’+1 αλλά η μπάλα στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαρκίνιος πέρασε λίγο έξω ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Δώνης από πλάγια στην περιοχή έκανε κάτι μεταξύ σουτ και παράλληλης μπαλιάς με τη μπάλα να φεύγει έξω.

Στο 45’+5 το ΑΠΟΕΛ είχε την πιο μεγάλη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου, με τον Τσεμπάκ να κάνει το παράλληλο γύρισμα από τα αριστερά και τον Ελ Αραμπί από κοντά να κάνει το πλασέ αλλά να σημαδεύει το δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο πρώτο λεπτό της επανάληψης ο Ελ Αραμπί υποδέχθηκε τη μπάλα στην περιοχή της Καρμιώτισσας, απέφυγε προσωρινά τον παίκτη που τον μάρκαρε αλλά δεν πρόλαβε να κάνει το σουτ.

Γενικότερα το ΑΠΟΕΛ μπήκε στην επανάληψη με σκοπό να πιέσει ακόμη περισσότερο τους γηπεδούχους με την Καρμιώτισσα στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου να αδυνατεί να βγει σωστά στην επίθεση.

Και το ΑΠΟΕΛ κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή του σε τέρμα στο 62’ με τον Ελ Αραμπί μετά από παράλληλη μπαλιά του Γκιντίγια από τα αριστερά και τον Μαροκινό από πολύ κοντά να μην αστοχεί.

Ο Μαροκινός ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του ΑΠΟΕΛ καθώς μόλις 5 λεπτά αργότερα υποδέχθηκε τη μπάλα στην περιοχή, γύρισε πολύ ωραία το κορμί του και με πλασέ έκανε το 0-2 για την ομάδα της Λευκωσίας.

Κάπου εκεί το παιχνίδι πήρε το δρόμο του με το ΑΠΟΕΛ να έχει τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και στο 90’+7 να κάνει το τελικό 0-3 με τον Σαρφό να σκοράρει σε κενή εστία σε γρήγορη αντεπίθεση της ομάδας της Λευκωσίας.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Εμπασί, Αντωνίου (77’ Ντελμίρο), Μαλόνε, Χότσκο, Ντούμπια (70’ Μπάμπα), Νεοφύτου, Κοβάσεβιτς, Τσουκαλάς, Σμίλιανιτς, Σίμιτς (77’ Γκρατινάρου), Γιούσης.

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Τσεπάκ, Πέτροβιτς, Λαϊφης, Σούσιτς (59’ Γκιντίγια), Τεχέρα, Αμπάνια (79′ Σαρφό), Δώνης (69’ Κόρμπου), Μαρκίνιος, Εντονγκαλά (46’ Πίτσι), Ελ Αραμπί (68’ Ντράζιτς).