Ντι Μαρία για Φαν Χάαλ: «Ο χειρότερος προπονητής που είχα στην καριέρα μου»

Δεν συμπαθεί τον Λουίς Φαν Χάαλ ο Άνχελ Ντι Μαρία.

Ντι Μαρία για Φαν Χάαλ: «Ο χειρότερος προπονητής που είχα στην καριέρα μου»

Δεν έχει και τις καλύτερες αναμνήσεις από τον Λουίς Φαν Χάαλ ο Άνχελ Ντι Μαρία. Για την ακρίβεια, ο Αργεντινός εξτρέμ χαρακτηρίζει τον Ολλανδό τεχνικό τον χειρότερο που είχε στην καριέρα του, στο ντοκιμαντέρ που προβάλλεται τις τελευταίες ώρες στο Netflix..

«Είναι ο χειρότερος προπονητής που είχα ποτέ και δεν πρόκειται ποτέ να βαρεθώ να το λέω», αναφέρει ο 36χρονος άσος της Μπενφίκα, που για τον λόγο αυτό πανηγύρισε ακόμη περισσότερο την πρόκριση της Αργεντινής επί της Ολλανδίας στον ημιτελικό του Μουντιάλ του Κατάρ το 2022.

«Τους κερδίσαμε στα πέναλτι, αν και εκείνος ήταν βέβαιος πως θα μας απέκλειε, γιατί… ήξερε τα πάντα. Τελικά έβαλε τα λόγια του στον… Ας πούμε καλύτερα πως κατάπιε τη γλώσσα του, για να είμαστε ευγενικοί», τονίζει.

Ο Ντι Μαρία θεωρεί πως ο Φαν Χάαλ δεν τον χρησιμοποιούσε σωστά στη Γιουνάιτεντ, πράγμα για το οποίο είχε απαντήσει ο Ολλανδός προπονητής το 2019.

«Τον είχα βάλει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και ποτέ δεν με έπεισε με την απόδοσή του σε κάποια από αυτές. Μάλλον δεν μπορούσε να αντέξει τη συνεχή πίεση στην μπάλα στην Premier League. Αυτό ήταν δικό του πρόβλημα», είχε δηλώσει.