Υποψήφιος για την Έβερτον ο Αμπέλ Φερέιρα

Ο Αμπέλ Φερέιρα είναι υποψήφιος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Έβερτον, η οποία έχει κάνει πολύ άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Υποψήφιος για την Έβερτον ο Αμπέλ Φερέιρα

Με τον χειρότερο τρόπο έχει ξεκινήσει η Έβερτον τις υποχρεώσεις της στην Premier League. Στις τρεις πρώτες αγωνιστικές μετράει ισάριθμες ήττες γεγονός που σημαίνει ότι ακόμα δεν έχει βαθμό.

Η φημολογία για το μέλλον του Σον Ντάις έχει ήδη ξεκινήσει και ο τεχνικός της Έβερτον ήδη δεν αισθάνεται και πολύ άνετα. Ειδικά από τη στιγμή που δεν θα υπάρξει βελτίωση στην κατάσταση της ομάδας τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα γι’ αυτόν.

Μάλιστα έχει ήδη ξεκινήσει η προπονητολογία και τα πρώτα ονόματα είδαν το φως της δημοσιότητας. Ο Αμπέλ Φερέιρα είναι από τους βασικούς υποψήφιους για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Έβερτον. Ο τεχνικός της Παλμέιρας φαίνεται πως είναι αρκετά ψηλά στη σχετική λίστα.

Μόλις ολοκληρωθεί η αγορά της Έβερτον από τον Τζον Τέξτορ το όνομα του Αμπέλ Φερέιρα είναι δεδομένο ότι θα ανέβει αρκετά. Ο Τέξτορ είναι μεγάλος φαν του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, αφού τον γνωρίζει καλά από την Βραζιλία ως ιδιοκτήτης και της Μποταφόγκο.