Κύπρος: Το μεγαλύτερο κέρδος για την ΑΕΛ ήταν ότι έφυγε ικανοποιημένος ο κόσμος της

Το ξεκίνημα για την ΑΕΛ είναι πολύ σημαντικό αφού έχει καταφέρει να κάνει το 2 στα 2 και πλέον να πηγαίνει στην διακοπή του πρωταθλήματος με σαφώς καλύτερη ψυχολογία αλλά και πανό από όλα με διάθεση θετική και από τον κόσμο.

Κύπρος: Το μεγαλύτερο κέρδος για την ΑΕΛ ήταν ότι έφυγε ικανοποιημένος ο κόσμος της

Ο Κόλμαν ήξερε καλά πως δεν θα έπρεπε να απογοητεύσει τον κόσμο της ομάδας ειδικά στην πρώτη εμφάνιση της σε επίσημο αγώνα στο δικο τους γήπεδο. Για αυτό και από το ξεκίνημα ζήτησε από τους παίκτες του να καταφέρουν να σκοράρουν ένα γρήγορο γκολ για να μπουν και στο παιχνίδι οι φίλοι της ΑΕΛ.

Μπορεί να μην το κατάφερε, το γρήγορο γκολ, αλλά ο κόσμος των γαλαζοκιτρινων έμεινε απόλυτα ικανοποιημνεος από την παρουσία της ομάδας στο πρώτο 45λεπτο. Παραλληλα οι φίλοι της ΑΕΛ πέραν από την ομάδα χειροκροτήσαν και τον Λεσοβόι που είναι μια πραγματικά ατραξιόν και είναι τουλάχιστον όπως δείχνει μέχρι τώρα ίσως ο ποιοτικότερος παίκτης των γαλαζοκιτρινων.

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος θα φέρει την ΑΕΛ να αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα σε έναν αγώνα που οι γαλαζοκίτρινοι θα πρέπει να είναι ακομα καλύτεροι και αυτό είναι δουλειά του Κόλμαν και των συνεργατών του που ξέρουν καλά πως η ΑΕΛ αυτή την ώρα έχει να προσφέρει ακομα περισσότερα στον κόσμο της.

Πηγή: shootandgoal.com