Διπλασίασε τις νίκες της η ΑΕ Λεμεσού με τον Λεσοβόι

Διπλασίασε τις νίκες της η ΑΕ Λεμεσού στο κυπριακό πρωτάθλημα με θύμα αυτή την φορά την Ομόνοια Αραδιππου καθώς κέρδισε με 1-0 με χρυσό σκόρερ τον  Λεσοβόι.

Διπλασίασε τις νίκες της η ΑΕ Λεμεσού με τον Λεσοβόι

Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη και θα μπορούσε να φτάσει σε μια πιο άνετη νίκη αν οι παίκτες του Κολμαν ήταν πιο εύστοχοι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο , διάστημα κατά το οποίο είχαν αρκετές ευκαιρίες. Σε αυτό το διάστημα καλύτερος παίκτης της ΑΕΛ και πιο επικίνδυνος ήταν ο Τρισκόφσκι.

Ο Κολμαν είδε την ομάδα του να κάνει το 2 στα 2 και πλέον πάει στην διακοπή με καλύτερη ψυχολογία και πλέον οι τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου θα ολοκληρώσουν και το μεταγραφικό σαφάρι των γαλαζοκιτρινων.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚΛ είχε φάσεις με τον Μαμα με τον Τρισκόφσκι με τον Μακρή με τον Τοκού και με τον Λεσοβόι χωρίς όμως να καταφέρει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Το κατάφερε στο ξεκίνημα του δεύτερο ημιχρόνου με τον Λεστοβόι με πλασε από κοντά μετα από όμορφη ενέργεια του Μακρή. Μετά το τερμα της ΑΕΛ ο ρυθμος έπεσε με τους γαλαζοκίτρινους και παλι να είναι αυτοί που ελέγχαν τον ρυθμό του αγώνα.

Στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα η Ομόνοια Αραδιππου ανέβασέ την απόδοση της και προσπάθησε να ισοφαρίσει χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Οι γαλαζοκίτρινοι του Κόλμαν μετρούν δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και ασφαλώς ο κόσμος της ΑΕΛ που έδωσε έντονο το παρών του στο γήπεδο έφυγε απόλυτα ικανοποιημένος.

ΑΕΛ: Μπράγκα, Ουεντραόγκο, Στόλνικ, Τρισκόφσκι (67′ Ρομπέρτα), Τοκού (67′ Σινγκ), Λεσοβόι (78′ Άμπραχαμ), Φιλιώτης, Μεγιάδο, Μακρής, Νεοφύτου (84′ Ζαχαρίου), Μάμας (84′ Ιμανισίμουε).

Στον πάγκο: Κυριάκου, Φραντζής, Κονσταντίνι, Ρομπέρτα, Ζαχαρίου, Χριστοφή, Άμπραχαμ, Σινγκ, Ιμανισίμουε, Γερολέμου, Χριστοδούλου, Παναγή.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Λόρια, Βρόντης (76′ Μεκούι), Αναστασίου Κ. (56΄Ποντικός), Γκιχότα, Σιήκκης, Δημητρίου Α. (56′ Αντωνίου), Μπαντζί, Μπόργκες (76΄ Αβραάμ), Θεοχάρους, Κούτσακος (83′ Πάτρικ), Γκόμες.

Στον πάγκο: Πεϊχότο, Αντωνίου Ε., Καλλής, Ποντικός, Χαβέλκα, Αβραάμ, Μεκαουί, Ντος Σάντος, Χριστοδούλου, Ντε Λίμα, Φρέιτας.

ΠΗΓΗ: shootandgoal