ΑΕ Λεμεσού: «Θα πάρουμε κεντρικό αμυντικό» – Τι ισχύει με Γερολέμου

Για τις μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕ Λεμεσού μίλησε ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Νικόλας Λεβέντης.

ΑΕ Λεμεσού: «Θα πάρουμε κεντρικό αμυντικό» – Τι ισχύει με Γερολέμου

Τα κυριότερα σημεία:

Για την πρώτη νίκη της σεζόν: «Σε μια πρεμιέρα το πιο σημαντικό είναι να κερδίσεις, ειδικά σε μια περίοδο όπου οι περισσότερες ομάδες δεν είναι έτοιμες. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς, γνωρίζουμε ότι χρειάζεται βελτίωση. Πρέπει να ανέβουμε επίπεδο για να μπορέσουμε να βγάλουμε την εικόνα που θέλουμε. Γυρίζουμε σελίδα για το πρώτο εντός έδρας, θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκη».

Για τους παίχτες που ξεχώρισαν: «Ο Λεσοβόι είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος γνωρίζαμε τι μπορεί να προσφέρει, τον κυνηγήσαμε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όσο περνούσε ο χρόνος ήταν όλο και πιο κοντά. Θα πρέπει να πάρουν το χρόνο όλοι για να προσαρμοστούν. Ηγετικές μορφές υπάρχουν και άλλες, με τη δουλειά που βάζουν στις προπονήσεις και την ευθύνη θα αποδείξουν ότι είναι καλοί ποδοσφαιριστές».

Για τον Παπαφώτη: «Μια πολύ άτυχη στιγμή. Στην προετοιμασία δούλεψε πάρα πολύ. Είμαστε δίπλα του, σε καθημερινή επαφή μαζί του. Να τον στηρίξουμε ψυχολογικά και ο ίδιος είναι δυνατό παιδί θα επανέλθει».

Αν γίνονται σκέψεις να μείνει Γερολέμου: «Είναι καθαρά θέμα του τεχνικού επιτελείου».

Για την ενίσχυση στην άμυνα: «Θα πάρουμε κεντρικό αμυντικό, ίσως χρειάστεί ακόμη λίγος χρόνος. Δεν βιαζόμαστε. Αρκετοί καλοί ποιοτικοί ποδοσφαιριστές σε αυτή την περίοδο κατεβάζουν τις απαιτήσεις τους».

Για τον Ιμανισίμουε: «Είναι έτοιμος, είναι καθαρά θέμα του προπονητή πότε θα τον χρησιμοποιήσει».

Για την αμυντική λειτουργία: «Είναι μια νέα ομάδα, είναι λογικό να υπάρχουν αδυναμίες. Θα γίνει προσπάθεια με δουλειά η ΑΕΛ να βγάζει καλύτερο πρόσωπο».

Για την ανακοίνωση με ευχαριστίες: «Πρέπει να αντιληφθούμε ότι το ποδόσφαιρο είναι για τον κόσμο και τους φιλάθλους. Είναι πρωτόγνωρο για την χώρα μας να μην έχουμε κόσμο. Όταν υπάρχει σωστή συνεργασία μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που πρέπει. Υπήρχαν σωστές κατευθύνσεις από Ομόνοια 29Μ, ΚΟΠ και Αστυνομία και έγινε μια καλή συνεργασία».