Τόμασον: «Ήμασταν ανώτεροι από τον Παναθηναϊκό πριν την κόκκινη»

Ο παίκτης της Λανς, Άντριαν Τόμασον, δήλωσε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη από τον Παναθηναϊκό πριν την αποβολή του Μεδίνα.

Τόμασον: «Ήμασταν ανώτεροι από τον Παναθηναϊκό πριν την κόκκινη»

Πριν τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, η Λανς αντιμετωπίζει την Κυριακή (25/08, 16:00) στην έδρα της την Μπρεστ για τη 2η αγωνιστική της Ligue 1.
Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού παιχνιδιού, ο Άντριαν Τόμασον, αναφέρθηκε στο πρώτο ματς των Γάλλων με το «τριφύλλι», υπογραμμίζοντας πως ήταν ανώτεροι πριν μείνουν με παίκτη λιγότερο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του παίκτη της Λανς:

«Τα πάω πολύ καλά τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Αναφορικά με τον αγώνα εναντίον του Παναθηναϊκού, ήταν ένας πολύ έντονος αγώνας με διάφορα στάδια μέσα στο ματς. Πριν την κόκκινη κάρτα, νομίζω ότι ήμασταν ανώτεροι από την ελληνική ομάδα. Στη συνέχεια, για 70 λεπτά με δέκα παίκτες εναντίον έντεκα, έπρεπε να καταβάλουμε περισσότερη προσπάθεια και να παλέψουμε τόσο για να πετύχουμε το δεύτερο γκολ όσο και για να διατηρήσουμε το προβάδισμα στο τέλος του αγώνα. Ήταν ένας ευρωπαϊκός αγώνας, με πολλή ποιότητα, ένταση και ενέργεια. Αλλά προετοιμαστήκαμε καλά για έξι με επτά εβδομάδες στη μέση του καλοκαιριού για να είμαστε έτοιμοι για τέτοιου είδους αγώνες, και νομίζω ότι ανταποκριθήκαμε.

Προσωπικά, ένιωσα καλά. Ακόμα κι αν προς το τέλος του αγώνα, άρχισε να γίνεται λίγο πιο δύσκολο. Αλλά είναι λογικό, με έναν παίκτη λιγότερο στο γήπεδο, πρέπει να τρέξεις λίγο παραπάνω. Έπρεπε να δώσεις τα πάντα για την ομάδα, αυτό προσπάθησα να κάνω. Νιώθω αρκετά καλά, αυτό είναι το πλεονέκτημα του να έχεις κάνει πλήρη προετοιμασία. Νιώθω έτοιμος να παίξω αγώνες».