Ανόρθωση: Το (μεταγραφικό) θέμα που «καίει» τον Οκκά και η άλλη κίνηση που πρέπει να γίνει

Το θέμα που «καίει» τον Οκκά πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ανόρθωση: Το (μεταγραφικό) θέμα που «καίει» τον Οκκά και η άλλη κίνηση που πρέπει να γίνει

Λίγες μέρες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της Ανόρθωσης στο πρωτάθλημα και ακόμα υπάρχουν σημαντικές εκκρεμότητες για να κλείσει το ρόστερ.

Ο Γιάννος Οκκάς γνώριζε εκ’ των προτέρων πως τα πράγματα λόγω οικονομικής στενότητας μέσα στην οποία μπορούσε να κινηθεί θα είναι δύσκολα και κυρίως πως για τη θέση του σέντερ φορ θα έπρεπε να περιμένει και να δείξει πολύ μεγάλη υπομονή.

Είναι αλήθεια πως πρόκειται για θέση που «πονάει» η ομάδα, καθώς ο Ράφα Λόπες είναι μεν καλός ποδοσφαιριστής, δεν είναι ωστόσο ο δεινός σέντερ φορ που χρειάζεται η ομάδα. Γι’ αυτό και στην «κυρία» φουλάρουν για να κλείσουν αυτή την πολύ σημαντική εκκρεμότητα στο ρόστερ και ελπίζουν πως στην περίοδο που διανύουμε θα βρουν αρκετά καλή επιλογή, μέσα σε λογικά οικονομικά πλαίσια.

Η ομάδα έχει ανάγκη και από ακόμα ένα ποδοσφαιριστή για τη μεσαία γραμμή που μπορεί να μην είναι τόσο επείγουσα η κίνηση αυτή όπως αυτή του σέντερ φορ, αλλά πλησιάζοντας προς το τέλος Αυγούστου θα πρέπει να γίνει. Θυμίζουμε πως φέτος η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 9 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: shootandgoal.com