Παρί Σεν Ζερμέν: Ανακοίνωσε τον Νέβες, στη Μπενφίκα ο Ρενάτο Σάντσες

Επίσημη μορφή πήρε η μεταγραφή του Ζοάο Νέβες στην Παρί Σεν Ζερμέν που έδωσε 70 εκατ. ευρώ στην Μπενφίκα. Δανεικός στους «Αετούς» ο Ρενάτο Σάντσες. Τι δήλωσε ο Νέβες. 

Παρί Σεν Ζερμέν: Ανακοίνωσε τον Νέβες, στη Μπενφίκα ο Ρενάτο Σάντσες

Ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Ζοάο Νέβες στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο 19χρονος αμυντικός μέσος, που αποκτήθηκε από την Μπενφίκα θα φοράει το νούμερο «87» και υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο, σε μία μετακίνηση που κόστισε στη γαλλική ομάδα περίπου 70 εκατομμύρια ευρώ.

Λίγο αργότερα η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε το δανεισμό του Ρενάτο Σάντσες στην Μπενφίκα, ενώ στη συμφωνία υπάρχει και οψιόν αγοράς.

«Είμαι πολύ περήφανος που ήρθα στην Παρί Σεν Ζερμέν, έναν πολύ φιλόδοξο σύλλογο. Θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και να κερδίσουμε πολλούς τίτλους», είπε ο Νέβες.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τον Ζοάο Νέβες στην οικογένεια της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Ζοάο είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες στην Πορτογαλία και διεθνώς. Ήταν τόσο παθιασμένος να ενταχθεί στην Παρί Σεν Ζερμέν και αποφασισμένος να αγωνιστεί για τη φανέλα. Αυτό είναι που περιμένουμε από όλους τους παίκτες μας. Συνεχίζουμε να χτίζουμε μια φανταστική νεανική ομάδα στην Παρί Σεν Ζερμέν, βασισμένη στην ομαδική εργασία, το ταλέντο και το συλλογικό πνεύμα που είναι το θεμέλιο του σπουδαίου μέλλοντος του συλλόγου μας», δήλωσε ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί.