Μπαρτσελόνα: Έμεινε στους «μπλαουγκράνα» ο Πάου Βίκτορ

Η Μπαρτσελόνα ήρθε σε συμφωνία με την Τζιρόνα και απέκτησε τα δικαιώματα του Πάου Βίκτορ.

Μπαρτσελόνα: Έμεινε στους «μπλαουγκράνα» ο Πάου Βίκτορ

Με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Πάου Βίκτορ. Ο 22χρονος επιθετικός βρισκόταν στο σύλλογο με τη μορφή δανεισμού από την Τζιρόνα, ωστόσο οι δύο σύλλογοι ήρθαν σε συμφωνία και ο Ισπανός φορ έμεινε μόνιμα στο σύλλογο της Βαρκελώνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα:

«Η Μπαρτσελόνα και η Τζιρόνα κατέληξαν σε συμφωνία για τον Πάου Βίκτορ να παραμείνει στην πρώτη μέχρι τις 30 Ιουνίου 2029.

Πρώτος σκόρερ στην Primera RFEF.

Ο Pau Víctor ήταν μόλις έξι ετών όταν άρχισε να παίζει στην Junior FC. Στην εφηβεία του εντάχθηκε στη Σαμπαντέλ και τρία χρόνια αργότερα έπαιζε ποδόσφαιρο για την U19 της Τζιρόνα, και μετά από δύο χρόνια άρχισε να παίζει στην δεύτερη ομάδα του καταλανικού συλλόγου.. Σύντομα χτυπούσε την πόρτα της πρώτης ομάδας, προπονήθηκε τακτικά μαζί τους και έπαιξε οκτώ αγώνες δεύτερης κατηγορίας τις σεζόν 2019/20 και 2020/21.

Το 2022/23 δόθηκε δανεικός πίσω στην Σαμπαντέλ, παίζοντας 36 παιχνίδια, σκοράροντας 7 γκολ και δίνοντας 6 ασίστ. Συνέχισε να εξελίσσεται ως ποδοσφαιριστής στην δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα το 2023/24, επίσημα ως δανεικός από τη Χιρόνα, και μετά από μια καλή σεζόν, η Μπαρτσελόνα εξασφάλισε τις υπηρεσίες του για άλλη μια σεζόν.

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις γιατί. Σε τελική ανάλυση, ήταν ο πρώτος σκόρερ στην Primera RFEF της περασμένης σεζόν με 20 γκολ και συνέβαλε στην πορεία για την άνοδο. Ο Πάου Βίκτορ έχει τη συνήθεια να ανεβαίνει στις μεγάλες περιστάσεις και οι στόχοι του είχαν φυσικά τεράστιο ρόλο στην επιτυχία εκείνης της σεζόν. Ο Ράφα Μάρκεζ γενικά επέλεξε να τον χρησιμοποιήσει ως σέντερ φορ, αλλά ο Βίκτορ είναι εξαιρετικά ευέλικτος και σε πολλά σημεία έχει μετακινηθεί στις πτέρυγες, επίσης με εξαιρετικό αποτέλεσμα».