Σόμποσλαϊ: «Πηγαίνουμε ξανά για το πρωτάθλημα»

Ο Ντόμινικ Σόμποσλαϊ περιέγραψε πώς σκοπεύει να κάνει τη δεύτερη σεζόν του στη Λίβερπουλ μια τεράστια επιτυχία.

Σόμποσλαϊ: «Πηγαίνουμε ξανά για το πρωτάθλημα»

Η πρώτη χρονιά του Ντόμινικ Σόμποσλαϊ ως παίκτης της Λίβερπουλ έφερε ένα τρόπαιο με τη μορφή του Carabao Cup που ήρθε εν μέσω της προσπάθειας για τον τίτλο της Premier League. Τώρα με την ομάδα στις Ηνωμένες Πολιτείες στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το 2024-25, ο Ούγγρος μεσοεπιθετικός στοχεύει σε εγχώρια και ευρωπαϊκά επιτεύγματα στο δεύτερο έτος του στο Άνφιλντ.

«Πάντα μπορεί να είναι καλύτερα. Πέρυσι τερματίσαμε τρίτοι και κερδίσαμε το Carabao Cup. Φέτος, το Champions League είναι και πάλι πίσω - όπου ανήκουμε - και θέλουμε να δείξουμε τους εαυτούς μας και εκεί. Πηγαίνουμε και πάλι για την Premier League», δήλωσε το νούμερο «8» των «κόκκινων». «Αισθάνομαι πολύ καλά, ετοιμάζομαι για τη νέα σεζόν. Μεγάλα παιχνίδια μπροστά μας, μεγάλη σεζόν, νέες προκλήσεις, οπότε νομίζω ότι όλοι ετοιμάζονται».

Στο Άνφιλντ υπάρχει ένας νέος υπεύθυνος για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, φυσικά, στο πρόσωπο του προπονητή Άρνε Σλοτ. Προπονήσεις υψηλής έντασης πραγματοποιούνται από τότε που ο Ολλανδός άρχισε να δουλεύει με την ομάδα, καθώς προσπαθεί να εφαρμόσει τις δικές του τακτικές ιδέες. «Είναι λίγο διαφορετικό - ο τρόπος παιχνιδιού, το πώς παίζουμε, πώς είμαστε με την μπάλα αλλά και εναντίον της μπάλας», επισήμανε ο Σόμποσλαϊ.

«Όλοι είναι μέσα από το προπονητικό επιτελείο και τους γνωρίζουμε. Νομίζω ότι όλοι είναι ευχαριστημένοι με αυτό και ανυπομονούμε. Είναι αρκετά έντονο, αλλά έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε και πρέπει να είμαστε έντονοι και στη σεζόν».

Ο Σόμποσλαϊ μιλούσε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πρώτης προπόνησης της Λίβερπουλ στο πλαίσιο της περιοδείας της για την προετοιμασία στις ΗΠΑ, η οποία ξεκινά με τον αγώνα με τη Ρεάλ Μπέτις στο Πίτσμπουργκ την Παρασκευή. «Πραγματικά ωραία», κατέληξε ο Ούγγρος. «Ωραίος καιρός - λίγο καλύτερος από ό,τι στο Λίβερπουλ! Μια σκληρή προπόνηση, αλλά γι' αυτό είμαστε εδώ».