Τσέλσι: Δεν υπολογίζεται ο Τσάλομπα

Ο Τρέβο Τσάλομπα έμεινε εκτός της αποστολής της Τσέλσι για την περιοδεία προετοιμασίας στις ΗΠΑ, εγείροντας αμφιβολίες για το μέλλον του στους «μπλε».

Τσέλσι: Δεν υπολογίζεται ο Τσάλομπα

Ο Τρέβο Τσάλομπα έμεινε εκτός της αποστολής του Έντσο Μαρέσκα για την προετοιμασία της Τσέλσι στις Ηνωμένες Πολιτείες, σηματοδοτώντας ότι θεωρείται περιττός στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Παρά το γεγονός ότι συμμετείχε πλήρως στις προπονήσεις προετοιμασίας υπό τον Μαρέσκα στο Κόμπχαμ αυτόν τον μήνα, ο Τσάλομπα αναμένεται τώρα να επιδιώξει μόνιμη μετακίνηση μακριά από την Τσέλσι σε αυτή την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Η Τσέλσι θεωρεί ότι οι Γουέσλεϊ Φοφανά, Αξέλ Ντισασί και η νέα μεταγραφή Τοσίν Ανταραμπιόγιο παρέχουν ποιότητα και βάθος στην ομάδα ως δεξιοί κεντρικοί αμυντικοί, ενώ ο Μαρέσκα θα χρησιμοποιήσει την προετοιμασία για να εξετάσει πιο προσεκτικά την αξιόλογη προοπτική της Ακαδημίας, τον Τζος Ατσεαμπόνγκ, ως εναλλακτική λύση για τον αρχηγό της ομάδας Ρις Τζέιμς και τον Μάλο Γκούστο.

Ο Τσάλομπα απέρριψε αρκετές ευκαιρίες να φύγει από την Τσέλσι τους τελευταίους 18 μήνες, συμπεριλαμβανομένης μιας πρότασης ύψους 25 εκατομμυρίων λιρών από τη Νότιγχαμ Φόρεστ την ημέρα λήξης της προθεσμίας της μεταγραφικής περιόδου του περασμένου καλοκαιριού. Ένας τραυματισμός στον προσαγωγό έθεσε τον Τσάλομπα εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο μέρος της περασμένης σεζόν, αλλά μπήκε αναγκαστικά στην αρχική ενδεκάδα στην τελική ευθεία της περιόδου 2023-24 και εντυπωσίασε καθώς η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ολοκλήρωσε με πέντε διαδοχικές νίκες στην Premier League.

Ο Τσάλομπα έχει συμβόλαιο με την Τσέλσι μέχρι τον Ιούνιο του 2028.