Τεχνικός διευθυντής Πόρτο για Κάρμο: «Παίκτης που τον εκτιμά ο προπονητής»

Ο τεχνικός διευθυντής της Πόρτο μίλησε για τον Νταβίντ Κάρμο και τόνισε πως ο προπονητής της ομάδας τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση.

Τεχνικός διευθυντής Πόρτο για Κάρμο: «Παίκτης που τον εκτιμά ο προπονητής»

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το μεγάλο κόλπο με τον Νταβίντ Κάρμο και να τον κρατήσει στο ρόστερ του, αλλά πρόκειται για μία υπόθεση που είναι γνωστό ότι έχει τεράστιο βαθμό δυσκολίας και όσο πάει γίνεται ακόμα και πιο δύσκολη.

Η Πόρτο δεν πρόκειται να αφήσει τόσο εύκολα τον Ανγκολέζο αμυντικό να φύγει και είναι χαρακτηριστικό ότι τον έχει πάρει και στην προετοιμασία της. Μάλιστα για το θέμα του Κάρμο αναφέρθηκε και ο τεχνικός διευθυντής της Πόρτο, Ζόρζε Κόστα και απ’ όσα είπε φαίνεται πως πρόκειται για μία ζόρικη κατάσταση.

«Ο Ντάβιντ Κάρμο κάνει προετοιμασία με εμάς. Είναι ένας παίκτης που ο προπονητής τον εκτιμά. Βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν και αναλύουμε τα πάντα, όλες τις καταστάσεις. Αλλά ο Ντάβιντ Κάρμο είναι asset για την Πόρτο και ένας παίκτης, κομμάτι στα πλάνα μας», είπε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε ότι ο Κάρμο έχει παίξει βασικός σε φιλικό της Πόρτο με την ομάδα του να δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν σκοπεύει να ανοίξει τόσο εύκολα την πόρτα της εξόδου στον ποδοσφαιριστή. Πλέον μάλιστα οι «Δράκοι» έχουν αλλάξει και την τακτική τους και θέλουν 20 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή, αφού έληξε η διορία που ο Ολυμπιακός μπορούσε να τον πάρει με 17,5 εκατ. ευρώ.