Λίβερπουλ: «Βλέπει» την προοπτική του Άνφιλντ ο Παϊσάο

Για τη Λίβερπουλ άφησε τη Φέγενορντ ο Άρνε Σλοτ και υπάρχουν εικασίες ότι ένας από τους πρώην παίκτες του θα μπορούσε σύντομα να τον ακολουθήσει στο Άνφιλντ.

Λίβερπουλ: «Βλέπει» την προοπτική του Άνφιλντ ο Παϊσάο

Η Λίβερπουλ έχει αρχίσει να σχεδιάζει τη μεταγραφική της ενίσχυση και μια από τις γραμμές για τις οποίες θα ψάξει παίκτη είναι εκείνη της επίθεσης.

Ο επιθετικός, λοιπόν, της Φέγενορντ, Ιγκόρ Παϊσάο, άφησε να εννοηθεί ότι θα ήταν ανοιχτός στο να ακολουθήσει τον πρώην προπονητή του, Άρνε Σλοτ, στο Άνφιλντ αυτό το καλοκαίρι.

Ο 24χρονος ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες της Φέγενορντ πέρυσι, καθώς κατέκτησε το Κύπελλο Ολλανδίας υπό τον Σλοτ, ο οποίος έκτοτε διαδέχθηκε τον Γιούργκεν Κλοπ στους «κόκκινους».

Ο Βραζιλιάνος σημείωσε 12 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις για την ομάδα της Eredivisie και έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών κορυφαίων συλλόγων. Οι φίλαθλοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον έχουν προτρέψει να ακολουθήσει τα βήματα του Σλοτ - και ο ίδιος δεν απέρριψε ακριβώς την ιδέα σε συνέντευξή του στην Globo Esporte.

Συγκεκριμένα, ο Παϊσάο δήλωσε: «Το βλέπω αυτό μόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. (Οι φίλαθλοι) δεν θέλουν να φύγω από τη Φέγενορντ, αλλά αυτό δεν εξαρτάται από εμένα. Μαζί με τους ατζέντηδες μου και το διοικητικό συμβούλιο θα αποφασίσουμε τον καλύτερο δρόμο που θα ακολουθήσουμε».

Το Σάββατο (29/6) προέκυψε ότι η Λίβερπουλ είχε την ευκαιρία να υπογράψει τον Άντονι Γκόρντον με τη Νιούκαστλ να προσπαθεί να συμμορφωθεί με τους κανόνες κερδοφορίας και βιωσιμότητας της Premier League πριν από τις 30 Ιουνίου.

Η κάτοχος του Carabao Cup ενδιαφέρεται για τον 23χρονο Άγγλο εξτρέμ, ωστόσο οι συζητήσεις χάλασαν όταν έγινε σαφές ότι η Νιούκαστλ ήθελε τον Τζάρελ Κουάνσα να συμπεριληφθεί στο πλαίσιο μιας φιλόδοξης συμφωνίας ανταλλαγής.