«Mαρσεγιέζος» κι επίσημα ο Ντε Τσέρμπι!

Η Oλιμπίκ Μαρσέιγ ανακοίνωσε την πρόσληψη του (πρώην προπονητή της Μπράιτον) Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο 3ετούς διάρκειας!

«Mαρσεγιέζος» κι επίσημα ο Ντε Τσέρμπι!

Αφού ...γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια της περσινής περιόδου, στους ομίλους του Europa League (στο ίδιο γκρουπ με την ΑΕΚ) όταν καθοδηγούσε την Μπράιτον ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι από χθες κι επίσημα είναι τεχνικός της Μαρσέιγ!

Οι «Φωκαείς» μάλιστα ανακοίνωσαν την πρόσληψη του 45χρονου τεχνικού για τις επόμενες τρεις σεζόν!

O Nτε Τσέρμπι αποτελούσε τον υπ'αριθμόν ένα στόχο για τον πάγκο της Μαρσέιγ, μαζί με τον Σέρζιο Κονσεϊσάο, με τη διοίκηση της ομάδας από το μεγαλύτερο γαλλικό λιμάνι να καταλήγει σε συμφωνία με τον προπονητή από την Μπρέσια.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως «Μαρσεγιέζος» ο Ντε Τσέρμπι ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην Μαρσέιγ. Ένιωσα μια πολύ έντονη επιθυμία να ενταχθώ σε αυτόν τον σύλλογο. Η ιστορία και το κύρος, το πάθος και η ζέση των υποστηρικτών της, η σοβαρότητα και ο ενθουσιασμός που μου έδειξαν ο ιδιοκτήτης, ο πρόεδρος και ο τεχνικός διευθυντής ήταν καθοριστικά για την απόφασή μου να αναλάβω αυτή τη συναρπαστική πρόκληση. Ανυπομονώ να καθίσω στον πάγκο του Velodrome, αυτή τη φορά ως προπονητής της Μαρσέιγ, και να βοηθήσω τον σύλλογο να ανακτήσει την κατάταξη που αξίζει η Μαρσέιγ».