Κύπρος: Που ψάχνει για ενίσχυση ο Απόλλωνας

Μπορεί να έχει καιρό να υπάρξουν δημόσιες τοποθετήσεις από πλευράς Απόλλωνα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν προχωρούν τα θέματα προγραμματισμού.

Κύπρος: Που ψάχνει για ενίσχυση ο Απόλλωνας

Αυτή η διαφοροποίηση στάσης σε σχέση με άλλες χρονιές ίσως να έχει να κάνει πως από πλευράς ομάδας της Λεμεσού προτιμούν να κριθούν άπαντες στο γήπεδο, αποφεύγοντας τις διθυραμβικές δηλώσεις και τις κινήσεις εντυπωσιασμού.

Ήδη, έχουν συμφωνήσει με τον Άντριαν Γκούλα για τη θέση του προπονητή, ενός τεχνικού με διαφορετικό προφίλ σε σχέση με τους προκατόχους του και ο οποίος δουλεύει ως επί το πλείστον με σχετικά νεαρούς σε ηλικία παίκτες.

Από εκεί και πέρα, προχώρησαν στην ολοκλήρωση τεσσάρων μεταγραφών, έχοντας συμφωνήσει με τους Βούρο, Σελεστίν, Μπαραχόνα και Ντιονέ, ενώ στα… σκαριά είναι οι επόμενες κινήσεις.

Στόχος να συνεχίσουν να κινούνται αθόρυβα και στοχευμένα, έχοντας ως στόχο την ενίσχυση του ρόστερ με ακόμα δύο ακραίους επιθετικούς, έναν κεντρικό επιθετικό, έναν κεντρικό αμυντικό και τρεις παίκτες για τη μεσαία γραμμή, ένα 6αρι, ένα 8άρι κι ένα 10άρι.

Πηγή: shootandgoal.com