Μάντσεστερ Γ.: Αντιδράσεις των οπαδών στα σχέδια για αλλαγή ονομασίας του «Ολντ Τράφορντ»

Θύελλα αντιδράσεων στις τάξεις των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν προκαλέσει τα σχέδια της διοίκησης για αλλαγή ονομασίας του «Ολντ Τράφορντ».

Μάντσεστερ Γ.: Αντιδράσεις των οπαδών στα σχέδια για αλλαγή ονομασίας του «Ολντ Τράφορντ»

Ένα δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας «Telegraph» ήταν αρκετό για να βάλει «φωτιά» στις τάξεις των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να στραφούν για ακόμα μία φορά κατά της διοίκησης του αγγλικού συλλόγου, με αποδέκτη όμως πλέον όχι την οικογένεια Γκλέιζερ αλλά τον Τζέιμς Ράτκλιφ.

Ο τελευταίος, που είναι το νέο αφεντικό των «κόκκινων διαβόλων», μολονότι είναι κάτοχος της μειοψηφίας των μετοχών της (27.7%), φέρεται να σκέφτεται την αλλαγή του ονόματος του γηπέδου και βρίσκεται σε συζητήσεις με εταιρίες προκειμένου να ενισχύσει τα ταμεία της ομάδας.

Την ίδια στιγμή όμως, ο σύνδεσμος φιλάθλων «The Manchester United Supporters’ Trust (MUST)» με επιστολή του ζητά από τον Ράτκλιφ να συναντηθεί μαζί τους και να τους εξηγήσει τα σχέδια του, τονίζοντας πως όλη η πόλη δεν πρόκειται να συμφωνήσει ποτέ στην εμπορική ονομασία του γηπέδου.

Παράλληλα, στις τάξεις των φιλάθλων επικρατεί απογοήτευση, αφού παρότι περίμεναν πως ο Ράτκλιφ θα διέθετε αρκετά χρήματα για την ενίσχυση του ρόστερ, εν τούτοις το δημοσίευμα στην Αγγλία υπογραμμίζει πως όχι μόνο δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα αλλά στο σύλλογο κινούνται και για περαιτέρω περικοπές των εξόδων.