Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σκέφτεται να κινηθεί για τον Ζίρκζι της Μπολόνια

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διερευνά μια ενδεχόμενη κίνηση για την απόκτηση του Τζόσουα Ζίρκζι από τη Μπολόνια.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σκέφτεται να κινηθεί για τον Ζίρκζι της Μπολόνια

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διερευνά μια ενδεχόμενη κίνηση για την απόκτηση του Ολλανδού επιθετικού Τζόσουα Ζίρκζι από τη Μπολόνια. Οι συζητήσεις μεταξύ συλλόγων δεν έχουν γίνει ακόμη, αλλά η Γιουνάιτεντ μιλάει με τους εκπροσώπους του 23χρονου και το ενδιαφέρον της είναι προχωρημένο.

Η ομάδα της Premier League εξετάζει το ενδεχόμενο προσέγγισης στην αντίστοιχη ομάδα της Serie A, καθώς ζυγίζει τον Ζίρκζι ανάμεσα σε μια σειρά υποψηφίων για την ενίσχυση της επίθεσης του προπονητή Έρικ τεν Χάαχ.

Το συμβόλαιο του Ζίρκζι περιλαμβάνει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ που ενδεχομένως καθιστά την κατάσταση πιο απλή, αλλά θα πρέπει να γίνουν συζητήσεις με την Μπολόνια - ενώ ο μισθός του και οι προμήθειες του ατζέντη είναι επίσης παράγοντες.

Ο Ολλανδός διεθνής με την εθνική ομάδα νέων - που κλήθηκε στην πρώτη ομάδα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα - έχει ο ίδιος μια σειρά από επιλογές μετά από μια εντυπωσιακή εκστρατεία 2023-24.

Ο Ζίρκζι μεγαλούργησε υπό τις οδηγίες του Τιάγκο Μότα στη Μπολόνια, σημειώνοντας 11 γκολ στο πρωτάθλημα και δίνοντας πέντε ασίστ, καθώς πέτυχε για πρώτη φορά την πρόκρισή της στο UEFA Champions League.

Η συγκεκριμένη υπόθεση αφορά έμμεσα και τον Παναθηναϊκό αφού η Μπολόνια έχει έρθει σε επαφή με τον Φώτη Ιωαννίδη και εξετάζει την περίπτωσή του για την αντικατάσταση του Ολλανδού επιθετικού.