Γκέχι: «Σφάζονται στα πόδια του» οι αγγλικές ομάδες

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Λίβερπουλ και η Τότεναμ εξετάζουν την περίπτωση του αμυντικού της Εθνικής Αγγλίας και της Κρίσταλ Πάλας, Μαρκ Γκέχι. 

Γκέχι: «Σφάζονται στα πόδια του» οι αγγλικές ομάδες

Ο αμυντικός της Κρίσταλ Πάλας και της Αγγλίας Μαρκ Γκέχι φέρεται να προσελκύει το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της Λίβερπουλ και της Τότεναμ.

Ο Γκέχι, ο οποίος ξεκίνησε στην πρεμιέρα των «τριών λιονταριών» στο Euro 2024 εναντίον της Σερβίας την Κυριακή, έχει συνδεθεί με μετακίνηση μακριά από την Κρίσταλ Πάλας αυτό το καλοκαίρι εν μέσω ενδιαφέροντος από συλλόγους όπως η Γιουνάιτεντ, η Τότεναμ και η Λίβερπουλ, σύμφωνα με την Daily Mail.

Το δημοσίευμα προσθέτει ακόμη ότι οι Λονδρέζοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να κρατήσουν τον αστέρα τους, ο οποίος μπαίνει στα δύο τελευταία χρόνια του συμβολαίου του αυτό το καλοκαίρι. Ο σύλλογος σκοπεύει να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον 23χρονο, όπου αναμένεται να συμπεριλάβει σταθερή ρήτρα αγοράς. Ο Γκέχι έχει ήδη ξεκαθαρίσει ότι θα πάρει αποφάσεις που αφορούν το συμβόλαιο μόνο μετά την ολοκλήρωση του Euro 2024.

Εάν ο σύλλογος του νότιου Λονδίνου δεν καταφέρει να πείσει τον παίκτη να υπογράψει νέο συμβόλαιο, αναμένεται να απαιτήσει ένα ποσό της τάξης των 76 εκατομμυρίων ευρώ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.