Λάτσιο: Συλλαλητήριο των οπαδών λόγω Μπαρόνι

Οι οπαδοί της Λάτσιο οργανώνουν συλλαλητήριο για να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση της διοίκησης να αναθέσει την τεχνική ηγεσία στον Μάρκο Μπαρόνι.

Λάτσιο: Συλλαλητήριο των οπαδών λόγω Μπαρόνι

Στα… κάγκελα είναι ο κόσμος της Λάτσιο. Η διοίκηση της ομάδας προσέλαβε στην τεχνική ηγεσία τον Μάρκο Μπαρόνι και οι οπαδοί έχουν γίνει έξαλλοι από αυτή την επιλογή.

Οι οργανωμένοι φίλοι των «λατσιάλι» έχουν αποφασίσει να κάνουν συλλαλητήριο για να διαμαρτυρηθούν για την επιλογή της διοίκησης του κλαμπ. Οι οπαδοί θεωρούν πως η διοίκηση Λοτίτο υπονομεύει το μέλλον της ομάδας.

«Οι οπαδοί της Λάτσιο, καθαρά από αγάπη για τον σύλλογο, δεν θα δεχτούν αυτή τη μείωση με κανέναν τρόπο! Σε έναν κόσμο ποδοσφαίρου όπου όλοι οι σύλλογοι αναλαμβάνουν την ευθύνη και στοχεύουν σε πλήρη ανάπτυξη, η Λάτσιο βρίσκεται όμηρος ενός σχεδίου που στοχεύει αποκλειστικά στα προσωπικά συμφέροντα του Κλαούντιο Λοτίτο.

Δεν θα δεχθούμε αυτή τη μέτρια προσέγγιση και, ως υπερασπιστές της Λάτσιο μας, έχουμε το καθήκον να πάρουμε θέση. Εμείς οι οπαδοί έχουμε κουραστεί από αυτή τη δικτατορία και θα δείξουμε τη διαφωνία μας με ειρηνικό τρόπο.

Επιτέλους θα έχετε όλοι τον τρόπο να εκφράσετε δημόσια τις χιλιάδες κριτικές που γέμισαν τα social media τον τελευταίο καιρό, όλοι θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε τη διαφωνία σας με την παρουσία σας απέναντι σε αυτήν την ερασιτεχνική ηγεσία που κανείς μας δεν αξίζει.

Ετοιμαστείτε να συμμετάσχετε στη μεγαλύτερη εκδήλωση διαφωνίας που έχει δει ποτέ ο αθλητισμός στη Ρώμη. Βρείτε ελεύθερο χρόνο για το επόμενο Σαββατοκύριακο», αναφέρει η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών της Λάτσιο.