Αλ Κελαϊφί: «Χωρίς τον Εμπαπέ το αστέρι της Παρί θα είναι η ομάδα»

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, μίλησε για την αποχώρηση του Κιλιάν Εμπαπέ από το σύλλογο αυτό το καλοκαίρι.

Αλ Κελαϊφί: «Χωρίς τον Εμπαπέ το αστέρι της Παρί θα είναι η ομάδα»

Νέα «σελίδα» ετοιμάζει να αλλάξει η Παρί Σεν Ζερμέν μετά την απόφαση του Κιλιάν Εμπαπέ να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του και να αποχωρήσει από το σύλλογο αυτό το καλοκαίρι. Ο πρόεδρος των πρωταθλητών Γαλλίας, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, σε δηλώσεις του για την επόμενη μέρα στο σύλλογο, είπε:

«Ένας δημοσιογράφος με ρώτησε ποιος θα είναι το αστέρι της επόμενης χρονιάς και είπα: η ομάδα. Αυτό είναι το όραμά μας, η στρατηγική μας. Αυτή τη σεζόν είπαν ότι ο προπονητής ήταν το αφεντικό. Ο Λουίς Ενρίκε είναι ο προπονητής, τον εμπιστεύομαι και κάνει φανταστική δουλειά μαζί μας. Ακόμα κι αν είχαμε χάσει από τη Νιούκαστλ (1-1 , στις 28 Νοεμβρίου) και αν είχαμε αποκλειστεί στη φάση των ομίλων του Champions League, θα έλεγα ακριβώς το ίδιο».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ξέρω και ήξερα και πριν ότι ήμασταν στο σωστό δρόμο. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Ακόμα και του χρόνου, αν με ρωτήσεις "θέλεις να κερδίσεις το Champions League; Είναι αυτός ο στόχος σας;", η απάντησή μου θα ήταν "Όχι". Ας πάμε καλύτερα, ας συνεχίσουμε να χτίζουμε αυτό που ξεκινήσαμε φέτος, μια ομάδα με επιθετικό στυλ, έτσι μας αρέσει και είναι κάτι που μας κάνει να εκτιμούμε την ομάδα. Ακόμα κι αν χάσεις. Είναι ποδόσφαιρο, μερικές φορές χάνεις. Αλλά αν με ρωτούσες «Είσαι ικανοποιημένος με τις αποφάσεις σου;», θα σου έλεγα ναι».