Premier League: Αγκαλιά με την Ευρώπη η Τσέλσι – Νίκησε και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Τσέλσι πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Μπράιτον και «βλέπει» Ευρώπη – Νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Νιούκαστλ (3-2).

Premier League: Αγκαλιά με την Ευρώπη η Τσέλσι – Νίκησε και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Τσέλσι αποδεικνύει ότι από εκεί που την είχαν ξεγραμμένη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, μπορεί να φέρει τούμπα την κατάσταση και να βγει Ευρώπη.

Οι Λονδρέζοι πήγαν στην έδρα της Μπράιτον και κέρδισαν τους «γλάρους» με 2-1 σε εξ αναβολής παιχνίδι της 34ης αγωνιστικής. Οι «μπλε» είναι στην 6η θέση και απομένοντας μία ακόμη αγωνιστική στην Premier League, έχουν αγκαλιάσει την ευρωπαϊκή έξοδο.

Το σκορ άνοιξε ο Πάλμερ στο 34’ και ο Ενκουκού διπλασίασε τα τέρματα της Τσέλσι στο 64’. Η Μπράιτον μείωσε με τον Γουέλμπεκ στις καθυστερήσεις.

Στο άλλο ματς της βραδιάς που ήταν και αυτό εξ αναβολής της 34ης αγωνιστικής, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε 3-2 τη Νιούκαστλ στο «Ολντ Τράφορντ» και παραμένει 8η. Οι δε «καρακάξες» είναι στην 7η θέση.

Ο Μαϊνού άνοιξε το σκορ στο 31’ για τους γηπεδούχους και η Νιούκαστλ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Γκόρντον στο 49’. Ο Ντιαλό στο 57’ έδωσε ξανά το προβάδισμα στη Γιουνάιτεντ και ο Χόιλουντ στο 84’ έγραψε το 3-1. Η Νιούκαστλ μείωσε στις καθυστερήσεις με τον Χαλ σε 3-2.