Τότεναμ - Μάντσεστερ Σίτι 0-2: Αγκαλιά με τον τίτλο οι «πολίτες» - Στο Champions League η Άστον Βίλα

Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε το διπλό στο Λονδίνο επί της Τότεναμ (2-0) και βρίσκεται μία ανάσα από την κατάκτηση της Premier League.

Τότεναμ - Μάντσεστερ Σίτι 0-2: Αγκαλιά με τον τίτλο οι «πολίτες» - Στο Champions League η Άστον Βίλα

Έτοιμη να πανηγυρίσει την κατάκτηση του αγγλικού πρωταθλήματος είναι η Μάντσεστερ Σίτι που πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Τότεναμ με 2-0 σε εξ αναβολής παιχνίδι της 34ης αγωνιστικής της Premier League.

Από το πρωί της Τρίτης (14/5) υπήρχε ένας... εμφύλιος στο βόρειο Λονδίνο. Αρκετοί οπαδοί της Τότεναμ δεν ήθελαν να δουν την ομάδα τους να κερδίζει την Μάντσεστερ Σίτι, γιατί αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, τότε η μισητή - για τους οπαδούς της Τότεναμ - Άρσεναλ θα αγκάλιαζε τον τίτλο. Άλλοι οπαδοί των «σπιρουνιών» έλεγαν ότι η Τότεναμ οφείλει να κερδισει και να παίξει για την Ιστορία της.

Η ουσία είναι ότι η Σίτι πήρε το διπλό, είναι στο +2 από την δεύτερη Άρσεναλ και την τελευταία αγωνιστική κόντρα στη Γουέστ Χαμ στο Μάντσεστερ, ετοιμάζεται να σηκώσει το τρόπαιο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «πολίτες» ο Χάαλαντ που άνοιξε το σκορ στο 51’ και πέτυχε και δεύτερο τέρμα με εύστοχο πέναλτι στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στο μεταξύ, η Άστον Βίλα μετά την ήττα της Τότεναμ θα παίξει του χρόνου και μαθηματικά στους ομίλους του Champions League, καθώς τερμάτισε οριστικά στην 4η θέση.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ