Το βαθμολογικό κίνητρο, τα αποθέματα και η παράδοση του Άρη κόντρα στην Ανόρθωση

Η καθοδική πορεία του τελευταίου διμήνου εκτροχίασε τον Άρη Λεμεσού από όλους τους βασικούς εγχώριους στόχους.

Το βαθμολογικό κίνητρο, τα αποθέματα και η παράδοση του Άρη κόντρα στην Ανόρθωση

Ωστόσο το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν ενδεχομένως να επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη για την ελαφρά ταξιαρχία. Για να ελπίζει, όμως, θα πρέπει να κάνει το καθήκον του κόντρα στην Ανόρθωση και να περιμένει την… Ομόνοια να του παραχωρήσει τη θέση της για τα προκριματικα΄του Κόνφερενς Λιγκ.

Η ομάδα του Σπιλέφσκι θα ταξιδέψει στη Λάρνακα για το παιχνίδι με την Ανόρθωση στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ με βαθμολογικό κίνητρο. Η νίκη αποτελεί αυτοσκοπό προκειμένου να κλειδώσει την τέταρτη θέση που θα είναι προνομιούχα στην περίπτωση που η Ομόνοια στεφθεί κυπελλούχος σε βάρος της Πάφου.

Η ψυχολογική και η σωματική κούραση χτύπησαν κόκκινο στον Άρη, με τη μια μόλις νίκη σε εννέα παιχνίδια στα πλέι οφ να είναι ενδεικτική. Παρόλα αυτά, έστω και την υστάτη, θα πρέπει να βρουν τα αποθέματα για να κλείσουν νικηφόρα τη χρονιά. Το θετικό στην προκειμένη περίπτωση είναι η θετική παράδοση που τρέχει η ομάδα της Λεμεσού απέναντι στην αντίστοιχη της Αμμοχώστού, με έξι νίκες και δυο ισοπαλίες στα τελευταία οκτώ παιχνίδια.

Πηγή: protathlima.com