Έρευνα της UEFA για τον Τέιλορ
Η UEFA έχει ξεκινήσει έρευνα για τις αποφάσεις του διαιτητή του τελικού του Europa League, Άντονι Τέιλορ.
![Έρευνα της UEFA για τον Τέιλορ](https://www.fosonline.gr/media/news/2023/06/05/249720/main/anthonytaylor.jpg)
Οι αποφάσεις του Άντονι Τέιλορ στον τελικό του Europa League ανάμεσα σε Ρόμα και Σεβίλλη σήκωσαν θύελλα διαμαρτυριών από την πλευρά των Ιταλών. Ο Ζοσέ Μουρίνιο και στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στον Άγγλο ρέφερι, ενώ και στο πάρκινγκ του γηπέδου του έκανε φραστική επίθεση.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Corriere dello Sport η UEFA έχει ξεκινήσει έρευνα για τις αποφάσεις του Τέιλορ. Ο Βρετανός ρέφερι έδειξε 14 κίτρινες κάρτες, άλλαξε την απόφαση για πέναλτι, ενώ διέκοπτε συνεχώς το παιχνίδι με τις δύο ομάδες να διαμαρτύρονται έντονα.
Ολυμπιακός: Η επιστροφή του ΜακΚίσικ αλλάζει τα δεδομένα
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτητών της UEFA, Ρομπέρτο Ροζέτι ήταν δυσαρεστημένος με τις αποφάσεις του Τέιλορ και μπορεί να αποκλειστεί από τους αγώνες τέτοιου μεγέθους στο μέλλον.