Λεάο: «Άκυρο» σε Τσέλσι και Ρεάλ, ανανεώνει με Μίλαν

Ο Ραφαέλ Λεάο απέρριψε τις προτάσεις των Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης και αναμένεται σύντομα να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μίλαν.

Λεάο: «Άκυρο» σε Τσέλσι και Ρεάλ, ανανεώνει με Μίλαν

Ανανεώνει με την Μίλαν και βάζει τέλος σε όλα τα σενάρια γύρω από το όνομά του ο Ραφαέλ Λεάο.

Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά Μέσα, η διοίκηση των «ροσονέρι» απέρριψε όλες τις προτάσεις που έφτασαν για τον Πορτογάλο εξτρέμ και του πρότεινε διετή επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Την ίδια ώρα, δημοσίευμα της «La Gazzetta dello Sport» αναφέρει πως ο Λεάο έχει αποφασίσει να μείνει στο Μιλάνο και απάντησε αρνητικά στην πρόταση τόσο της Τσέλσι, όσο και της Ρεάλ Μαδρίτης, ζητώντας παράλληλα μια πολύ μεγάλη αύξηση αποδοχών -από το 1,5 εκατομμύριο στα 7,5 εκατομμύρια ευρώ- την οποία και δέχθηκαν οι «ροσονέρι».

Η διοίκηση των Μιλανέζων διαρρέει πως τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει οριστική συμφωνία και μάλιστα έχει κλειστεί νέο ραντεβού με τον ατζέντη του για την επόμενη εβδομάδα.

Να σημειωθεί πως η πρωταθλήτρια Ιταλίας για να συμφωνήσει μαζί του δέχτηκε να πληρώσει και το πρόστιμο που του επιβλήθηκε για την αποχώρησή του από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας το 2018, λόγω της έκρυθμης κατάστασης στα «λιοντάρια».

Στον πορτογαλικό σύλλογο είχε επιδικαστεί αποζημίωση 16,5 εκατομμύρια ευρώ, που με τόκους και προσαυξήσεις έφτασε τα 20 εκατ. ευρώ. Έτσι, ο Λεάο δεν θα πρέπει να αποπληρώσει σταδιακά το συγκεκριμένο χρέος, το οποίο θα αναλάβει η Μίλαν.