Ο Στελίνι είναι σίγουρος ότι η Τότεναμ μπορεί να ανταπεξέλθει στην πίεση

Ο Κριστιάν Στελίνι πιστεύει ότι η Τότεναμ έχει αυτό που χρειάζεται για να αντεπεξέλθει σε συνθήκες πίεσης και είναι σίγουρος ότι η ομάδα του μπορεί να κρατήσει τα νεύρα της σε τεταμένες στιγμές για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Στελίνι είναι σίγουρος ότι η Τότεναμ μπορεί να ανταπεξέλθει στην πίεση

Οι Λονδρέζοι πέταξαν το προβάδισμα στις δύο τελευταίες τους αναμετρήσεις στην Premier League, αφού δέχτηκαν γκολ στις καθυστερήσεις απέναντι στην Έβερτον και την Σαουθάμπτον, με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν να πάρουν τρεις βαθμούς από κανένα από αυτά τα παιχνίδια.

Το γεγονός ότι δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στην πίεση ήταν μία από τις επικρίσεις που άσκησε ο πρώην προπονητής Αντόνιο Κόντε στους παίκτες των Σπιρουνιών κατά τη διάρκεια του ξεσπάσματός του στο St Mary's, όπου τους χαρακτήρισε "εγωιστές".

Ο 48χρονος Στελίνι γνωρίζει ότι οι Λονδρέζοι πρέπει να είναι πιο αδίστακτοι όταν προηγούνται, αλλά δεν έχει καμία αμφιβολία ότι μπορούν να διατηρήσουν τα νεύρα τους κατά τη διάρκεια της συνέχειας.
Όταν ρωτήθηκε τι τον κάνει να πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να αντεπεξέλθει σε συνθήκες πίεσης, είπε: "Επειδή έχουμε μια καλή ομάδα.

Έχουμε παίκτες με μεγάλη εμπειρία και αν ζήσουν την πραγματικότητα και συνειδητοποιήσουν ποια είναι η πραγματικότητα αυτή τη στιγμή, μπορούν να αντιδράσουν με τον σωστό τρόπο.

Αυτό περιμένω από την ομάδα μας και είμαι σίγουρος από αυτή την άποψη ότι μπορούν να κάνουν καλή δουλειά, γιατί κοιτάζω τα πρόσωπά τους κάθε μέρα, τους προπονώ και νομίζω ότι έρχονται να συνειδητοποιήσουν ποια είναι η πραγματικότητα τώρα.

Έχουμε κάτι να κάνουμε καλύτερα και κάτι να ακολουθήσουμε αυτό που κάνουμε".