Θεοδωρίδης: «Το ποδόσφαιρο βγήκε πιο δυνατό» (vids)

Ο Γενικός Γραμματέας της UEFA, Θόδωρος Θεοδωρίδης μίλησε για τη δημιουργία της European Super League και για το Euro 2020.

Θεοδωρίδης: «Το ποδόσφαιρο βγήκε πιο δυνατό» (vids)

Ο Γενικός Γραμματέας της UEFA, Θόδωρος Θεοδωρίδης ήταν ο καλεσμένος της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Ο Δρόμος προς το EURO 2020». Σπάνια δίνει τηλεοπτικές συνεντεύξεις και αυτή τη φορά μίλησε για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι. Ακόμη αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν στις αρχές της εβδομάδας με την ίδρυση της European Super League.

Για το εγχείρημα της κλειστής ευρωπαϊκής λίγκας που δεν ολοκληρώθηκε ο Θόδωρος Θεοδωρίδης είπε: «Δεν θέλω να σταθώ και πάρα πολύ. Το ποδόσφαιρο βγήκε πιο δυνατό από αυτό. Οι μεγάλοι κερδισμένοι είναι οι φίλαθλοι και το άθλημα το ίδιο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για το αν υπήρξε σκέψη τιμωρίας των ομάδων είπε: «Υπάρχουν ανοιχτά θέματα και δεν μπορώ να προδικάσω τι μπορεί να γινεί. Εγώ νομίζω ότι κάποια στιγμή πρέπει να επανέλθει η ενότητα. Δεν ήταν οι πιο εύκολες 48 ώρες μπορώ να σας πω, αλλά νομίζω ότι δεν έχουμε περιθώρια. Το ποδόσφαιρο πρέπει να προχωράει ενωμένο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, επειδή αναφερθήκατε στην European Super League, τον Πρωθυπουργό αλλά και τον Μαργαρίτη Σχοινά, τον επίτροπό μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Και οι δύο βγήκαν ανοιχτά και στήριξαν τις δομές και την πυραμίδα του ποδοσφαίρου. Οπότε θα ήθελα να τους ευχαριστήσω δημόσια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε στα παρακάτω βίντεο όλες τις δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα τη UEFA…