Παναθηναϊκός - Τσέλσι 1-4: Η κριτική των παικτών

Σχεδόν κανείς από τους παίκτες του Παναθηναϊκού δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα

Παναθηναϊκός - Τσέλσι 1-4: Η κριτική των παικτών

Κανένας από τους παίκτες που επέλεξε ο Ντιέγκο Αλόνσο για να αγωνιστούν απέναντι στην Τσέλσι δεν κατάφερε να φτάσει σε υποφερτά επίπεδα απόδοσης.

ΜΠΑΡΤΛΟΜΙΕΪ ΝΤΡΑΓΚΟΦΣΚΙ: Από τους ελάχιστους που μπόρεσαν να διακριθούν. Κράτησε σε κάποιες φάσεις την εστία απαραβίαστη, αλλά η πίεση πάνω του ήταν μεγάλη.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΤΣΙΡΑΣ: Εκτέθηκε από την δράση των επιθετικών της Τσέλσι. Ευθύνεται για τα δύο πρώτα γκολ. Άτολμος στην επίθεση.

ΦΙΛΙΠ ΜΛΑΝΤΕΝΟΒΙΤΣ: Προσπάθησε στην αρχή του αγώνα να απειλήσει την Τσέλσι, αλλά στη συνέχεια εκνευρίστηκε, ενώ ζήτησε αλλαγή

ΜΠΑΡΤ ΣΕΝΚΕΦΕΛΝΤ: Έχει χάσει τελείως τη φάση στο πρώτο γκολ, ενώ σε όλο το ματς ήταν νευρικός και χωρίς αποφασιστικότητα στις παρεμβάσεις του.

ΤΙΝ ΓΕΝΤΒΑΙ: Στο πρώτο γκολ έχει προωθηθεί με τη μπάλα στα πόδια φτάνοντας μέχρι το κέντρο με όλη την υπόλοιπη ομάδα μπροστά. Τη χάνει και η Τσέλσι βγαίνει πανεύκολα σε αντεπίθεση σκοράροντας.

ΑΝΤΑΜ ΤΣΕΡΙΝ: Έτρεξε, πάλεψε, είχε αρκετές καλές στιγμές, αλλά ήταν τόσο χαοτική η κατάσταση στο κέντρο του Παναθηναϊκού που χάθηκε κι αυτός

ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ: Μπήκε στο ματς όταν όλα είχαν κριθεί, μια και ο Αλόνσο δεν έβλεπε πως υπήρχε λόγος να αλλάξει κάτι νωρίτερα

ΦΙΛΙΠ ΤΖΟΥΡΙΣΙΤΣ: Το ίδιο και ο Σέρβος, ο οποίος μάλιστα ήταν χωρίς ψυχολογία, χωρίς μυαλό στο ματς και απλώς περίμενε να τελειώσει το μαρτύριο

ΤΕΤΕ: Στο μικρό διάστημα που αγωνίστηκε προσπάθησε να δώσει τεχνική και ταχύτητα στην επίθεση της ομάδας, αλλά όλα είχαν κριθεί

ΑΝΤΡΑΖ ΣΠΟΡΑΡ: Είτε μπήκε, είτε όχι είναι το ίδιο. Άχρωμος, χωρίς ψυχολογία, περίμενε διεκπεραιωτικά να λήξει ο αγώνας

ΝΕΜΑΝΙΑ ΜΑΞΙΜΟΒΙΤΣ: Δεν βοήθησε καθόλου στο χώρο του κέντρου. Δεν έπαιρνε πρωτοβουλίες, δεν έκοβε, δεν μπορούσε να δώσει λύση στα οργανωτικά προβλήματα της ομάδας.

ΦΑΚΟΥΝΤΟ ΠΕΛΙΣΤΡΙ: Είχε διάθεση ειδικά στο πρώτο μέρος, είχε δυνάμεις για να πλαγιοκοπήσει την άμυνα της Τσέλσι, αλλά στη συνέχεια και κουράστηκε και απογοητεύτηκε

ΑΖΕΝΤΙΝ ΟΥΝΑΪ: Είχε την θέληση να πάρει πρωτοβουλίες, να οργανώσει την ομάδα του, αλλά δεν ήταν απλός στο παιχνίδι του, κρατούσε πολύ τη μπάλα στα πόδια του, ενώ δεν είχε και συμπαραστάτη.

ΝΤΑΝΙΕΛ ΜΑΝΤΣΙΝΙ: Αρνητικός ο Αργεντινός εξτρέμ, που μεσοεπιθετικά δεν κατάφερε να τελειώσει καμία προσπάθεια, ενώ παραχώρησε και πέναλτι στην Τσέλσι κάνοντας χέρι.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ: Στο ελάχιστο διάστημα που αγωνίστηκε έδειξε τουλάχιστον διάθεση να δείξει πράγματα. Ήταν δραστήριος και ήταν από τους συντελεστές του γκολ. Ανεξάρτητα με τα εξωαγωνιστικά δεν πρέπει να βγαίνει από την ενδεκάδα.

ΤΣΕΛΣΙ: Είχε ποιότητα, κίνητρο, θέληση να πάρει το διπλό και τα κατάφερε, καθώς εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τα πολλά αδύναμα σημεία του Παναθηναϊκού.

Κούντρικ, Ζοάο Φέλιξ και Ενκουνκού συνέθεσαν όμως ένα τρίγωνο που… μυριζόταν το λάθος από μακριά και «χτυπούσε».

Πολύ καλοί και οι Κουκουρέγια Φερνάντες, οι οποίοι συνέβαλαν αποφασιστικά μέχρι το 70’ να διαμορφωθεί το 0-4.