Παναθηναϊκός - Τσέλσι 1-4: Τεράστια η διαφορά ποιότητας (highlights)

Η ποιοτική Τσέλσι συνέτριψε τον Παναθηναϊκό με 4-1 στο ΟΑΚΑ, στη δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Conference League.

Παναθηναϊκός - Τσέλσι 1-4: Τεράστια η διαφορά ποιότητας (highlights)

Η τεράστια ποιοτική διαφορά στα ρόστερ του Παναθηναϊκού και της Τσέλσι (1-4) αποτυπώθηκε στην μεταξύ τους αναμέτρηση στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής στη League phase του Conference League. Ο κόουτς των λονδρέζων Έντσο Μαρέσκα είχε την πολυτέλεια να αφήσει εκτός αποστολής επτά από τους παίκτες που ξεκίνησαν την περασμένη Κυριακή στο ντέρμπι με την Λίβερπουλ. Ποιοι χρησιμοποιήθηκαν μεταξύ άλλων ως αναπληρωματικοί ; Ο… Ζοάο Φέλιξ, ο Μούντρικ και ο Ενκουνκού.

Μέχρι να βρουν οι παραπάνω τα πατήματά τους ο Παναθηναϊκός πήγε να τους πιάσει στον ύπνο. Μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Γεντβάι και τον Ουναΐ. Δεν σκόραραν οι «πράσινοι» πρώτοι και από τη στιγμή που η Τσέλσι βρήκε ρυθμό δεν υπήρχε επιστροφή. Μόνο όταν χαλάρωσαν πια οι φιλοξενούμενοι έπειτα από το δικό τους τέταρτο γκολ μπόρεσε ο Παναθηναϊκός να βάλει το γκολ της τιμής και να γλιτώσει τα χειρότερα που διαμορφώνονταν με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα.


ΤΑ ΓΚΟΛ
21’: Ο Μούντρικ έκλεψε και έφυγε στην αντεπίθεση, έδωσε την ασίστ στον Φέλιξ και αυτός από κοντά πλάσαρε για το 0-1.
49’: Ο Νέτο έκανε την κίνηση και τη σέντρα από δεξιά και ο Μούντρικ βγήκε την πλάτη του Κώτσιρα και με κεφαλιά έγραψε το 0-2.
55’: Ο Φέλιξ σούταρε εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε στον Μαξίμοβιτς και κατέληξε στην δεξιά γωνία του Ντραγκόφσκι για το 0-3.
58’: Ο Φέλιξ σούταρε, οη μπάλα χτύπησε στο χέρι του Μαντσίνι και το πέναλτι αξιοποίησε ο Ενκουνκού κάνοντας το 0-4.
69’: Πολύ ωραία συνεργασία των Τετέ, Βαγιαννίδη, έφερε σε θέση βολής τον Πελίστρι που με πλασέ μείωσε σε 1-4.

Η μικρογραφία
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΤΣΕΛΣΙ 1-4
Γήπεδο: Απόστολος Νικολαΐδης
Σκόρερ: 69’ Πελίστρι-21’, 55’ Φέλιξ, 49’ Μούντρικ, 58’ Ενκουνκού
Διαιτητής: Αντόνιο Νόμπρε (Πορτογαλία)
Κίτρινες: Μλαντένοβιτς, Ντισασί.

Οι συνθέσεις
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ντιέγκο Αλόνσο): Ντραγκόφσκι, Γεντβάι, Σένκεφελντ, Κώτσιρας, Μλαντένοβιτς (60’ Βαγιαννίδης), Μαξίμοβιτς, Τσέριν, Ουναΐ (81’ Μπακασέτας), Μαντσίνι (60’ Τετέ), Πελίστρι (71’ Τζούρισιτς), Γερεμέγεφ (71’ Σπόραρ).

ΤΣΕΛΣΙ (Έντσο Μαρέσκα): Γιόργκενσεν, Ρενάτο, Μπαντιασίλ, Ντισασί, Κουκουρέγια, Φερνάντες (71’Κασδαντέι), Φέλιξ, Ντούσμπερι-Χολ (77’ Τσικουεμέκα), Ενκουνκού, Μούντρικ, Νέτο.