Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Ελ Κααμπί

Ξεκαθαρίζει σύντομα το θέμα της παραμονής ή όχι του του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό και με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί να μην είναι υπέρ της παραμονής του.

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Ελ Κααμπί

Τα πρώτα μέτωπα που θέλει να κλείσει ο Ολυμπιακός στη φετινή θερινή μεταγραφική περίοδο είναι αυτά των ανανεώσεων συμβολαίων. Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί είναι μία τέτοια περίπτωση και μάλιστα είναι από σημαντικά ζητήματα που θέλει να λύσει η ομάδα του Πειραιά.

Αυτή τη στιγμή όλα δείχνουν ότι ο Μαροκινός επιθετικός δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα του Πειραιά. Το θέμα δεν έχει τελειώσει για τον Ολυμπιακό, αλλά οι ενδείξεις δεν είναι υπέρ της παραμονής του πρώτου σκόρερ του Conference League.

Έτσι κι αλλιώς εδώ και καιρό ήταν ένα θέμα που παρέμενε ανοιχτό για τους «ερυθρόλευκους», αφού ο παίκτης δεν είχε κλειστό συμβόλαιο. Οι επιδόσεις του στην Ευρώπη εκτόξευσαν τη μετοχή του και ο παίκτης έγινε περιζήτητος. Είναι λογικό ο Ελ Κααμπί να έχει ήδη στα χέρια του μεγάλες προτάσεις και από την πλευρά του να κοιτάζει να εξασφαλίσει ένα μεγάλο συμβόλαιο.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μεγάλη πρόταση στον ποδοσφαιριστή και μάλιστα δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια. Στην Τουρκία επιμένουν πως το ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε είναι σοβαρό και αυτό που μένει είναι να ανάψει το πράσινο φως ο Μουρίνιο. Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για μεγάλη πρόταση από άλλη ευρωπαϊκή ομάδα.

Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός έχει ρίξει στο τραπέζι αρκετά εκατομμύρια για τον Ελ Κααμπί κάνοντας οικονομική υπέρβαση για τα δεδομένα του. Άμεσα αναμένεται να κλείσει το θέμα του Μαροκινού στράικερ, αλλά με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί να μην είναι υπέρ της παραμονής του.