ΠΑΕ ΑΕΚ: Κινείται νομικά για τις ζημιές στην «OPAP Arena»

Νομικά αποφάσισε να κινηθεί η ΠΑΕ ΑΕΚ για τις ζημιές που έγιναν στο γήπεδό της στον τελικό του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα.

ΠΑΕ ΑΕΚ: Κινείται νομικά για τις ζημιές στην «OPAP Arena»

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΚ μετά τις εικόνες που έκαναν το γύρο του διαδικτύου για βανδαλισμούς στην «OPAP Arena», η οποία φιλοξένησε τον τελικό του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Φιορεντίνα.

Όπως διευκρινίζουν οι «κιτρινόμαυροι», πέρα από την εξέλιξη της πειθαρχικής δίωξης της UEFA σε βάρος των υπεύθυνων ομάδων ή προσώπων για τα όσα έγιναν στο γήπεδο, παράλληλα και οι ίδιοι έχουν προβεί σε ενέργειες προκειμένου να της γνωστοποιηθούν τα στοιχεία των δραστών.

«Αυτό γίνεται για να στραφούμε εναντίον τους αστικά για την λήψη αποζημιώσεων, αλλά και ποινικά για την αποβολή τους από τα γήπεδα και την βαριά ποινική τους τιμωρία», σημειώνουν από το σύλλογο, προσθέτοντας πως «μιλάμε για πρόσωπα που έχουν ήδη από μόνοι τους κάνει δημοσιεύσεις, κάποιοι και με τα ονόματα τους. Οπότε καταλαβαίνετε πως δεν χρειάζεται να ψάξουμε και πολύ για τα συγκεκριμένα άτομα. Υπάρχει όμως κι ότι έχει εντοπιστεί από το σύστημα ασφαλείας που στον τελικό ήταν υπό τον έλεγχο της διοργανώτριας και ζητάμε να μας γνωστοποιηθούν κι από εκεί στοιχεία».