Champions League: Πρώτη νίκη για τη Μίλαν, πεντάρα η Μονακό! (vid)

Νίκη για τη Μίλαν επί της Κλαμπ Μπριζ, εύκολα η Μονακό απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

Champions League: Πρώτη νίκη για τη Μίλαν, πεντάρα η Μονακό! (vid)

Ολοκληρώθηκαν τα πρώτα παιχνίδια της τρίτης αγωνιστικής της League Phase του UEFA Champions League.

Πρώτη νίκη και πρώτοι βαθμοί για τη Μίλαν στο θεσμό, που επικράτησε με 3-1 επί της Κλαμπ Μπριζ του Χρήστου Τζόλη. Ο Πούλισικ έκανε το 1-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 34'. Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τους Βέλγους στο 40', όταν ο Ονιεντίκα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Παρόλα αυτά, ο Σάμπε, μετά από έναν ωραία συνδυασμό, ισοφάρισε στο 51'. Δέκα λεπτά μετά, ο Ρέιντερς έδωσε ξανά το προβάδισμα στους γηπεδούχους, με τον Ολλανδό μέσο να διαμορφώνει το τελικό 3-1 με το δεύτερο γκολ του.

Έγραψε ιστορία ο Φρανσέσκο Καμάρντα. Σε ηλικία 16 ετών και 226 ημερών, έγινε ο νεότερος Ιταλός που αγωνίζεται στην ιστορία του θεσμού.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Μονακό έκανε πάρτι στο Πριγκιπάτο, που συνέτριψε με 5-1 τον Ερυθρό Αστέρα. Δεύτερη νίκη για τους Μονεγάσκους, χωρίς βαθμό οι Σέρβοι.

Ο Μιναμίνο έκανε το 1-0 στο 20', με τον Εντιαγέ να ισοφαρίζει από την άσπρη βούλα στο 27'. Στη τελευταία φάση του ημιχρόνου, ο Εμπολό έκανε το 2-1.

Το 3-1 πέτυχε με το γκολ της βραδιάς ο Σινγκό, με ένα απίστευτο σουτ από τα 35 μέτρα. Το 4-1 πέτυχε με το δεύτερο τέρμα του στη βραδιά ο Μιναμίνο και το τελικό 5-1 ο Ακλιούς στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μίλαν-Κλαμπ Μπριζ 3-1
(34' Πούλισικ, 61', 71' Ρέιντερς/51' Σάμπε)

Μονακό-Ερυθρός Αστέρας 5-1
(20' Μιναμίνο, 45+4 Εμπολό, 54' Σινγκό, 70' Μιναμίνο, 90+6' Ακλιούς /27' Εντιαγέ πεν.)