Μάντσεστερ Γ.: Στο Λίβερπουλ ο Ζίρκζι

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τζόσουα Ζίρκζι, ταξίδεψε στο Λίβερπουλ για να δει τους πρώην συμπαίκτες του.

Μάντσεστερ Γ.: Στο Λίβερπουλ ο Ζίρκζι

Η Μπολόνια φιλοξενείται απόψε (2/10, 22:00) στο «Άνφιλντ» από τη Λίβερπουλ, για τη δεύτερη αγωνιστική της League Phase του UEFA Champions League.

O νυν επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πρώην παίκτης της ομάδας του Βιτσέντσο Ιταλιάνο, Τζόσουα Ζίρκζι, επισκέφθηκε το ξενοδοχείο των Ιταλών, με σκοπό να δει τους άλλοτε συμπαίκτες του και να τους ευχηθεί για τον επερχόμενο αγώνα.

Να θυμίσουμε πως ο Ολλανδός φορ ήταν από τους κομβικούς ποδοσφαιριστές της περσινής επιτυχίας της Μπολόνια με 11 γκολ και 5 ασίστ στο πρωτάθλημα. Ως αποτέλεσμα οι «ροσομπλού» τερμάτισαν 4οι στην Serie A της περασμένης περιόδου και κουνάνε «σεντόνι» για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Αυτό ανάγκασε τους «κόκκινους διαβόλους» να βγάλουν από τα ταμεία τους περίπου 45 εκατ. ευρώ για να τον κάνουν δικό τους κατά την περασμένη μεταγραφική περίοδο.

Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», ο 23χρονος επιθετικός έκανε κάτι παραπάνω από 60 χιλιόμετρα για να βρεθεί το βράδυ της Τρίτης στο Λίβερπουλ και έμεινε περίπου μία ώρα στο ξενοδοχείο της πρώην ομάδας του.