Παρί: Στηρίζει τον Ενρίκε ο Κελαϊφί στην κόντρα με τον Ντεμπελέ

Ο προπονητής της ομάδας Λουίς Ενρίκε, έθεσε εκτός αποστολής τον Ουσμάν Ντεμπελέ ενόψει του αγώνα με την Άρσεναλ για το UEFA Champions League.

Παρί: Στηρίζει τον Ενρίκε ο Κελαϊφί στην κόντρα με τον Ντεμπελέ

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Ρεν για την έκτη αγωνιστική της Ligue 1, υπήρξε διαπληκτισμός μεταξύ του προπονητή της ομάδας Λουίς Ενρίκε και του Ουσμάν Ντεμπελέ.

Ως αποτέλεσμα, ο 54χρονος τεχνικός αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον Γάλλο ακραίο επιθετικό από την εκτός έδρας αναμέτρηση στο «Έμιρεϊτς» κόντρα στην Άρσεναλ, για τη δεύτερη αγωνιστική της League Phase του UEFA Champions League.

Ο πρόεδρος των Παριζιάνων, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, όχι απλώς δεν αντέδρασε με αυτή την απόφαση, πήρε μάλιστα και το μέρος του Λουίς Ενρίκε, στηρίζοντας την απόφαση του Ισπανού προπονητή.

«Αν ο Κελαϊφί παρέμβει έστω και λίγο στις αποφάσεις του Λουίς Ενρίκε, τότε ο Ισπανός προπονητής θα αποχωρήσει αμέσως» αναφέρουν ισπανικά μέσα, καθώς ο Ενρίκε είχε ξεκαθαρίσει εξ' αρχής πως δεν επιτρέπει σε κανέναν να παρεμβαίνει στις δικές του αρμοδιότητες.