Ρεάλ: Επιστροφές από τραυματισμούς, αλλά ο Αντσελότι φωνάζει

Η Ρεάλ θα υποδεχτεί τη Στουτγκάρδη στην πρεμιέρα του Champions League με Μπέλιγχαμ και Τσουαμενί που είναι καλά, αλλά ο Κάρλο Αντσελότι επιμένει να ζητά μείωση αγώνων. 

Ρεάλ: Επιστροφές από τραυματισμούς, αλλά ο Αντσελότι φωνάζει

O Τζουντ Μπέλιγχαμ και ο Ορελιέν Τσουαμενί είναι στην αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης για την πρεμιέρα του Champions League την Τρίτη (17/9), αλλά ο Κάρλο Αντσελότι που δεν θα έχει αρκετούς άλλους παίκτες λόγω τραυματισμών συνέχισε και στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα να κάνει εκκλήσεις ώστε να μειωθούν τα ματς για να μην τραυματίζονται οι παίκτες.

«Είναι κάτι που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Προσπαθούμε, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά, το ημερολόγιο είναι πολύ απαιτητικό. Αύριο ξεκινά μία νέα διοργάνωση και θα δούμε πώς θα πάει, ίσως θα είναι πιο διασκεδαστική από πριν. Αν τα διοικητικά όργανα του ποδοσφαίρου δεν αρχίσουν να πιστεύουν ότι οι παίκτες τραυματίζονται επειδή παίζουν πολύ, έχουμε πρόβλημα. Τους ζητώ να σκεφτούν τη μείωση του αριθμού των αγώνων για να έχουμε πιο ελκυστικές διοργανώσεις.

Κάποτε είχαμε 5 εβδομάδες το καλοκαίρι για να δουλέψουμε με τους παίκτες και να τους προετοιμάσουμε σωματικά για τη σεζόν. Φέτος είχαμε τους παίκτες στις 9 Αυγούστου, λίγες μέρες πριν την πρώτη επίσημη συνάντηση. Από τις 9 Αυγούστου λήγουν οι 5 εβδομάδες μόνο που σε αυτές έχουμε παίξει ήδη 6 παιχνίδια».