Πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση Βετεράνων του Ολυμπιακού

Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση για την κοπή πίτας του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού.

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση Βετεράνων του Ολυμπιακού

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση των Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού. Το παρών έδωσαν μεγάλες μορφές του συλλόγου του Πειραιά, σε μια ξεχωριστή βράβευση εξαιτίας της συμπλήρωσης 100 χρόνων του συλλόγου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο πρώην Δήμαρχος Πειραιά Παναγιώτης Φασούλας, στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Ερασιτέχνη.

Τη διοργάνωση της κοπής της πίτας ανέλαβε ο Δήμος Πειραιά, ενώ φέτος υπήρχαν πολλές τιμητικές βραβεύσεις. Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης βραβεύθηκε για το σημαντικό του έργο στον Δήμο Πειραιά και την πολυσχιδή στήριξή του στον Σύνδεσμο. Για το μεγάλο ανθρωπιστικό του έργο στον Πειραιά βραβεύθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ.

Βραβεύθηκαν επίσης, η ΠΑΕ Ολυμπιακός για την κατάκτηση του UEFA Europa Conference League τη σεζόν 2023-24, η ομάδα των Νέων καθώς την ίδια σεζόν αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης με τον τίτλο του UEFA Youth League και ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός για τις μεγάλες διακρίσεις που είχε την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Τα βραβεία παρέλαβαν η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ Ντέπυ Κοξένογλου, ο Διευθυντής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ Νίκος Γαβαλάς, ο Οικονομικός Διευθυντής της ΠΑΕ Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος και ο Α’ Αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Μιχάλης Υδραίος αντίστοιχα.

Από τον Δήμο Πειραιά παρευρέθηκαν επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Αθηνά Γλύκα-Χαρβαλάκου, Δημήτρης Καρύδης και Αντώνης Μοραντζής, οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Νίκος Γέμελος, Γιάννης Χατζηαλέξης, Ελίνα Βερυκάκη, Αντωνία Καρακατσάνη, ο Πρόεδρος της ΔΗ.ΡΑ.Π. Ιωσήφ Βουράκης, Κοινοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων της πόλης κ.ά.

O Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, τόνισε:

«Είναι ιδιαίτερα τιμητική η βράβευσή μου από τον Σύνδεσμο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού.

Με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας έχω μια μακρόχρονη συνεργασία και κυρίως μια σχέση εκτίμησης και αλληλοσεβασμού τα τελευταία 30 χρόνια. Οι Βετεράνοι μας έπαιζαν για το έμβλημα, δοξάζοντας τη φανέλα του Ολυμπιακού και τον Πειραιά και είναι μέσα στην καρδιά όλων μας.

Τους θαυμάζουμε όχι μόνο γιατί αποτελούν τη ζωντανή ιστορία του Ολυμπιακού, αλλά για τη σπουδαία και μεγάλη κοινωνική τους προσφορά, τόσο μέσα από τους 699 φιλανθρωπικούς αγώνες που έχουν ήδη διοργανώσει όσο και από δράσεις κοινωνικού σκοπού που έχουν υλοποιήσει.

Ο Ολυμπιακός συμπληρώνει εφέτος 100 χρόνια από την ίδρυσή του. Εκατό χρόνια προσφοράς στον αθλητισμό, 100 χρόνια με αμέτρητα πρωταθλήματα σε όλα τα αθλήματα, 100 χρόνια προσφοράς μέσω του διαρκούς και πολύπλευρου κοινωνικού του έργου. Ο Ολυμπιακός γεννήθηκε στις γειτονιές της πόλης μας, ο Πειραιάς είναι η έδρα του και ο Δήμος μας προγραμματίζει σειρά εκδηλώσεων για να γιορτάσει την ένδοξη ιστορία του. Ευχαριστώ θερμά εκ μέρους του Δήμου Πειραιά τον δραστήριο Σύνδεσμο των Βετεράνων μας για τη βράβευση και ασφαλώς θα είμαστε πάντα δίπλα στον Σύνδεσμο και στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές μας».

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς, Γιάννης Γκαϊτατζής, υπογράμμισε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, ο οποίος δεν μάς αρνήθηκε ποτέ ό,τι και αν του ζητήσαμε. Κυρίως όμως για τη συμβολική του κίνηση να μάς παραχωρήσει, για την ετήσια εκδήλωσή μας, το εμβληματικό Δημοτικό Θέατρο, καθώς το Θέατρο αυτό είναι το έμβλημα όλων των Ολυμπιακών, όλων των Πειραιωτών».

Επίσης, ο κ. Γκαϊτατζής, αναφέρθηκε στη συνολική προσφορά του Προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, τόσο στον Σύλλογο όσο και στον Σύνδεσμο των Βετεράνων, στέλνοντας την αγάπη και τον σεβασμό τους στο πρόσωπό του.

Ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς, Αντώνης Γλύκας, ο οποίος συντόνισε την εκδήλωση, αναφέρθηκε στην πολυετή και στενή σχέση του κ. Μώραλη με τον Ολυμπιακό, η οποία ξεπερνά, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, τα 30 χρόνια, υπογραμμίζοντας ότι η βράβευση του Δημάρχου έχει διττό στόχο: τόσο την αναγνώριση του έργου του ως Δημάρχου όσο και την αναγνώριση της στήριξής του στον Σύνδεσμο.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110