Όλοι νικητές στο Πρωτάθλημα για την Ψυχική Υγεία

Συγκινητικό φινάλε στο 4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου για την Ψυχική Υγεία.

Όλοι νικητές στο Πρωτάθλημα για την Ψυχική Υγεία

Ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή στο Δημοτικό Γήπεδο Βούλας το 4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου για την Ψυχική Υγεία, όμως οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν θα μείνουν αποτυπωμένες για πάντα στη μνήμη και την ψυχή όσων τις παρακολούθησαν.

Την τελευταία ημέρα διεξήχθησαν οι αγώνες κατάταξης, οι ημιτελικοί και ο μεγάλος τελικός αλλά τα αποτελέσματα, ελάχιστη σημασία είχαν μπροστά στη χαρά των ληπτών υπηρεσιών ψυχικής υγείας και των συνοδών τους που συμμετείχαν στη δράση, την οποία υλοποίησε και φέτος η ΕΠΟ με την αμέριστη συμπαράσταση και συνεργασία του φορέα Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ».

Με το πέρας του τελικού, όλοι όσοι έλαβαν μέρος στο πρωτάθλημα με τις δομές ψυχικής υγείας, παρέλαβαν τα μετάλλιά τους και ακολούθησε η απονομή του τροπαίου στους Πρωταθλητές 2024.

Στο φινάλε της τελευταίας μέρας άπαντες ένωσαν τις φωνές τους και την κοινή τους πεποίθηση για το επόμενο ραντεβού την ερχόμενη σεζόν, στο επόμενο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψυχικής Υγείας.

Για την ιστορία, πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκε η Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α. Λάρισας, η οποία επικράτησε στα πέναλτι της δομής ψυχικής υγείας από την Ιταλία, Cooss Marche Onlus.