«Έρωτας, ξόρκια και ζεστή σοκολάτα»

Το βιβλίο της Νάντια Ελ-Φάσι από τις Εκδόσεις Ψυχογιός.

«Έρωτας, ξόρκια και ζεστή σοκολάτα»

Από τις Εκδόσεις Ψυχογιός κυκλοφορεί το βιβλίο της Νάντια Ελ-Φάσι (Nadia El-Fassi) με τίτλο «Έρωτας, ξόρκια και ζεστή σοκολάτα». Η μετάφραση είναι της Χριστίνας Μανιά.

Η Ντίνα Γουίτλοκ είναι ζαχαροπλάστισσα-μάγισσα. Έχει δικό της καφέ στο Λονδίνο, όπου σερβίρει στους πιστούς πελάτες της γλυκά πασπαλισμένα με μπόλικη δόση μαγείας. Ωστόσο μόνο λίγοι, εκλεκτοί φίλοι γνωρίζουν ότι έχει μαγικές δυνάμεις ή πως μια κατάρα σκιάζει την ερωτική της ζωή. Πώς να ερωτευτείς όταν είναι βέβαια ότι το ταίρι σου θα το βρουν κάμποσες συμφορές;

Ο Σκοτ Μέισον έχει επιστρέψει πλέον στο Λονδίνο μετά τα ταξίδια του στον κόσμο. Έλειπε δυο χρόνια έπειτα από έναν δυσάρεστο χωρισμό και συνειδητοποιεί πια πόσα πράγματα έχασε όλο αυτό το διάστημα. Στον γάμο του καλύτερού του φίλου, λοιπόν, είναι αποφασισμένος να γίνει ο τέλειος κουμπάρος. Δεν περιμένει όμως να μαγευτεί από την παράνυφο, που είναι αφενός η ιδιοκτήτρια του καινούργιου, αγαπημένου του καφέ, αφετέρου –κάτι που αποτελεί ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη– μάγισσα.

Ύστερα από ένα Σαββατοκύριακο στην εξοχή, με βόλτες σε αλλόκοτους κήπους-λαβυρίνθους, χειρομαντείες υπό των φως των κεριών κι ένα μεταμεσονύκτιο τελετουργικό για το Χάλογουιν, η χημεία μεταξύ του Σκοτ και της Ντίνα είναι αδιαμφισβήτητη.

Θα μπορέσει η Ντίνα να αναστρέψει την κατάρα προτού ραγίσει την καρδιά και των δύο;

Νάντια Ελ-Φάσι – Πληροφορίες για τη συγγραφέα

Η Νάντια Ελ-Φάσι (Nadia El-Fassi) είναι μισή Μαροκινή και μισή Αυστραλή συγγραφέας πικάντικων ρομάντζων και ιστοριών φαντασίας. Είναι εθισμένη στον παγωμένο καφέ, στα δράματα εποχής, στα ζάρια D&D και στις ταινίες τρόμου. Ζει στο Λονδίνο με τον άνδρα της και την ολοστρόγγυλη γάτα τους. Το ΕΡΩΤΑΣ, ΞΟΡΚΙΑ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ είναι το πρώτο της μυθιστόρημα.