Οι νέες «Μέρες Αλεξάνδρειας» στα βιβλιοπωλεία είναι πλέον γεγονός!

Επέστρεψαν στις προθήκες των βιβλιοπωλείων οι «Μέρες Αλεξάνδρειας» σε μια φρέσκια εμπλουτισμένη εκδοχή από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Οι νέες «Μέρες Αλεξάνδρειας» στα βιβλιοπωλεία είναι πλέον γεγονός!

Βιβλίο που δεν πρέπει να λείπει από καμία βιβλιοθήκη το μυθιστόρημα του Δημήτρη Στεφανάκη επέστρεψε στα βιβλιοπωλεία σε μια τρίτη εκδοχή, μοντέρνα και εμπλουτισμένη από τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Οι «Μέρες Αλεξάνδρειας» είναι το εμβληματικό μυθιστόρημα της γενιάς του 2000, τόσο για την απήχησή του στο ελληνικό κοινό όσο και για την διεθνή του πορεία.

Πρόκειται για μια Μεγάλη Αφήγηση με διεθνικό χαρακτήρα που ξεχωρίζει από όλα τα άλλα εγχώρια Ιστορικά μυθιστορήματα κυρίως για τη δύναμη των χαρακτήρων του αλλά και για την ατμόσφαιρα που δημιουργεί. Μισός αιώνας Ιστορίας, παγκόσμιοι πόλεμοι, ναυτικές αυτοκρατορίες, μεσογειακός κοσμοπολιτισμός και Ευρωπαϊκή Ιστορία συνθέτουν ένα γοητευτικό μείγμα με αρώματα Δύσης και Ανατολής.

Η παρούσα έκδοση περιλαμβάνει διθυραμβικά άρθρα από τον εγχώριο και διεθνή τύπο αλλά και την αρχή του πρώτου κεφαλαίου της συνέχειας που αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τέλος του χρόνου με τον τίτλο «Πάντα η Αλεξάνδρεια». Στο υπό έκδοση μυθιστόρημα η μοναδική κληρονόμος της οικογένειας των καπνοβιομηχάνων Δάφνη Χαραμή καλείται να απαντήσει στις νασερικές προκλήσεις που απειλούν να εξοντώσουν στην ίδια και το στίγμα της οικογένειάς της στην μεταπολεμική Αλεξάνδρεια. Για την ώρα οι νέες «Μέρες Αλεξάνδρειας» βρίσκονται ήδη στα βιβλιοπωλεία για να συνεχίσουν το μεγάλο και λαμπρό κύκλο που διαγράφουν εδώ και δεκαεπτά χρόνια. Κλασικό αλλά και μοντέρνο το μυθιστόρημα του Δημήτρη Στεφανάκη συναντά παλιούς και νέους αναγνώστες.