Από το Maestro στο «Money Drop»!

Ο παρουσιαστής-έκπληξη του τηλεπαιχνιδιού που επιστρέφει στον ALPHA

Από το Maestro στο «Money Drop»!

Σε μία άλλη απρόβλεπτη, αφενός, πολλά υποσχόμενη, αφετέρου, κίνηση προχωρά ο ALPHA, αναφορικά με την επιστροφή του τηλεπαιχνιδιού «Money Drop», που θα δούμε ξανά στις οθόνες μας το φθινόπωρο.

Ο Φάνης Μουρατίδης είναι εκείνος που έδωσε τα χέρια με το κανάλι και θα είναι τελικά ο παρουσιαστής του δημοφιλούς προγράμματος, σε άλλη μια κίνηση-ματ του καναλιού μετά τον Γιώργο Θαναηλάκη ως παρουσιαστή του «Deal».

Ο ηθοποιός, που τα τελευταία δύο χρόνια ξεχώρισε μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, πήρε την απόφαση να δοκιμαστεί σε ένα νέο πεδίο, αυτό της τηλεπαρουσίασης, όπως έχουν κάνει κατά καιρούς πολλοί συνάδελφοί του στον χώρο.

Η αμεσότητα και η οικειότητα που αποπνέει ήταν τα στοιχεία που κέντρισαν το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Alpha και από τη νέα σεζόν ο Μουρατίδης θα μας προσκαλεί κάθε βδομάδα σε ένα νέο κυνήγι χρημάτων μέσα από τη συχνότητα του καναλιού.

Το Money Drop προβλήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το Mega το 2010 – 2012 με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενώ τη σεζόν 2017 – 2018 αναβίωσε μέσα από τη συχνότητα του Star με οικοδέσποινα τη Βίκυ Σταυροπούλου.

Πηγή: dailymedia.com.gr