Stranger Things 5: Πρώτη αποκαλυπτική ματιά με βίντεο από τα παρασκήνια

Επιβεβαιώθηκε το έτος πρεμιέρας της 5ης και τελευταίας σεζόν 

Stranger Things 5: Πρώτη αποκαλυπτική ματιά με βίντεο από τα παρασκήνια

Το Stranger Things 5 έχει ολοκληρώσει εδώ και μερικές βδομάδες κατά το ήμισυ τα γυρίσματά του και όλοι οι fans της διασημότερης σειράς του Netflix περιμένουν με ανυπομονησία να δουν κάποιο καινούργιο υλικό.

Και το Netflix τελικά έκανε την ευχή τους πραγματικότητα κυκλοφορώντας την πρώτη επίσημη ματιά στην 5η και τελευταία σεζόν του Stranger Things μέσα από ένα βίντεο από τα παρασκήνια, όπου αποκαλύπτονται πολλά, όπως αρκετά νέα σκηνικά αλλά και η αγαπημένη παρέα του Hawkins να είναι... αλλαγμένη από τα γεγονότα της 4ης σεζόν.

Στα σημαντικότερα highlights και καρέ αυτού του απολαυστικού behind the scenes βίντεο είναι η επανένωση των "Original 4", δηλαδή της αρχικής τετράδας που γνωρίσαμε στον πρώτο κύκλο του Stranger Things που αποτελείται από τους Mike, Dustin, Lucas και Will. Επίσης βλέπουμε την Linda Hamilton στο πλατό των γυρισμάτων αν και ακόμη δεν γνωρίζουμε τι ρόλο θα παίξει, ενώ η Eleven φαίνεται πως θα παλέψει με τις δυνάμεις του Vecna στο Upside Down. Σύμφωνα με το THR, το Stranger Things 5 θα κάνει πρεμιέρα εντός του 2025 στο Netflix.

Μέσα στην ευρύτερη ανακοίνωση και τα αποκαλυπτήρια των παρασκηνίων έγινε γνωστό ότι προστέθηκαν τρεις νέοι ηθοποιοί στο cast και είναι οι: Nell Fisher, Jake Connelly και Alex Breaux.

Δείτε το βίντεο και στιγμιότυπα από τα γυρίσματα της 5ης σεζόν του Stranger Things:

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Millie Bobby Brown (Eleven/Jane), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Noah Schnapp (Will Byers), Sadie Sink (Max Mayfield), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Joe Keery (Steve Harrington), Maya Hawke (Robin Buckley), Priah Ferguson (Erica Sinclair), Brett Gelman (Murray), Matthew Modine (Dr. Brenner), Robert Englund (Victor Creel), και Jamie Campbell Bower (Vecna/Henry/One).

Επίσης, η Linda Hamilton, πρωταγωνίστρια των ταινιών "Terminator" θα παίξει στη νέα σεζόν, χωρίς όμως ακόμη να γνωρίζουμε τον ρόλο της. Ανάμεσα στους σκηνοθέτες της τελευταίας σεζόν συγκαταλλέγεται ο Dan Trachtenberg, γνωστός από τις ταινίες "10 Cloverfield Lane" και "Prey" και ο Shawn Levy που μεγάλωσε το όνομά του μέσα από τις προηγούμενες σεζόν, καθώς ανέλαβε πρόσφατα το Deadpool & Wolverine για χάρη της Marvel.

Το Stranger Things 5 δεν έχει ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας, όμως πλέον γνωρίζουμε ότι θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2025.