Αλλαγές στο Μέγαρο λόγω του εθνικού πένθους
Η ανακοίνωση του Μεγάρου Μουσικής για τις αλλαγές στις εκδηλώσεις λόγω του τριήμερου πένθους για τους νεκρούς στην Πύλο.
![Αλλαγές στο Μέγαρο λόγω του εθνικού πένθους](https://www.fosonline.gr/media/news/2023/06/15/251183/main/maravegias.jpg)
Σε αλλαγές στον προγραμματισμό των καλλιτεχνικών του εκδηλώσεων, λόγω του τριήμερου Εθνικού Πένθους, προχωράει το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Συγκεκριμένα η προγραμματισμένη για την Παρασκευή 16 Ιουνίου συναυλία του Κωστή Μαραβέγια, στον Κήπο, μεταφέρεται για τη Δευτέρα στις 19 Ιουνίου. Κανονικά θα διεξαχθεί η συναυλία του Σαββάτου, καθώς και η αποψινή (15 Ιουνίου) παράσταση του Akram Khan.
«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, λόγω κήρυξης τριήμερου εθνικού πένθους, η συναυλία με τίτλο «Ο Κωστής Μαραβέγιας στον Κήπο του Μεγάρου» που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 16 Ιουνίου, αναβάλλεται για τη Δευτέρα 19 Ιουνίου (ώρα έναρξης: 21.00). Η συναυλία του Σαββάτου 17 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί κανονικά (ώρα έναρξης: 21.00).
Ολυμπιακός: Σε ρυθμούς MVP ο Βεζένκοφ και ο ηγέτης Φουρνιέ
Σε ό,τι αφορά την αποψινή παράσταση Jungle Book reimagined του Akram Khan, θα πραγματοποιηθεί κανονικά, ενώ κατά την έναρξή της θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή. Ευχαριστούμε πολύ».